LG:n uusi nuorisopuhelin on GT350

Korealainen matkapuhelinvalmistaja LG lanseerasi hiljattain uuden GT350-puhelimen, joka on suora seuraaja elokuussa 2008 myyntiin saapuneelle KS360:lle. Edeltäjänsä tavoin GT350 suuntautuu erityisesti nuorisopuhelimeksi tarjoamalla tuen sosiaalisille palveluille ja kosketusnäytön, jonka kautta pääsee hallitsemaan nyt entistäkin laajemmin laitteen toimintoja.

Puhelimen sisäänrakennettu ohjelmisto tukee suosituimpia sosiaalisia palveluita kuten Facebookia ja Twitteriä. Se osaa lajitella eri lähteistä tulevan tiedon yhteen selkeään näkymään, josta voi muun muassa vilkaista kavereiden päivitykset sekä vastata viesteihin.

Viestittelyä tukemassa GT350-mallissa on nelirivinen QWERTY-näppäimistö, josta löytyy pikapainikkeet sosiaalisiin palveluihin, sähköpostiin, verkkoselaimeen ja pikaviestimeen. Näyttö on kasvanut edeltäjän 2,4 tuumasta kolmeen tuumaan, joten katselupinta-alaa on tarjolla nyt huomattavasti enemmän. Ominaisuuksiin lukeutuu myös microSD-muistikorttipaikka, mutta enempää valmistaja ei uutukaisensa tekniikasta vielä suostunut paljastamaan.

Kauppoihin LG GT350 saapuu Euroopassa seuraavissa väreissä: Aqua Blue, Purple, Light Silver ja Black. Osa varianteista tulee saataville ainoastaan tiettyjen operaattoreiden kautta.

Lähde: NewsWire

2 kommenttia

  1. mitä toi GT 350 maksaa ja mistä sellasen saa? =)

    1. mun mielestä kyseinen puhelin ei oo vielä ilmestyny.. itseänikin nimittäin tuo malli kiinnostaisi 🙂

Kommentointi on suljettu!