Sony Ericsson XPERIA X10 tulee päivittymään uudempaan Android-versioon

Google Android 1.6 -käyttöjärjestelmän kanssa kauppoihin kevättalven aikana saapuva Sony Ericsson XPERIA X10 päivittyy uudempaan käyttöjärjestelmäversioon tulevaisuudessa. Valmistaja kertoo asiasta virallisessa blogissaan, mutta ei osaa vielä sanoa päivityksen tarkemmasta aikataulusta.

Sony Ericsson päätti ottaa aiheen virallisesti käsittelyyn, sillä se on herättänyt paljon keskustelua puhelimesta kiinnostuneiden keskuudessa. Monet ovat olleet huolissaan puhelimen kilpailukyvystä, koska Android 1.6 ei ole markkinoilla enää mikään uusi tekijä. Parhaillaan puhelimia valloittaa 2.1-versio, joka sisältää paljon hyviä uudistuksia ja parannuksia Googlen mobiilialustaan.

XPERIA X10 on japanilaisruotsalaisen Sony Ericssonin ensimmäinen Google Android -pohjainen puhelin. Yhden gigahertsin Qualcomm Snapdragon -suorittimellaan ja neljän tuuman kosketusnäytöllään uutuus nousee aikataulussa pysyessään kertaheitolla markkinoiden mielenkiintoisimpien älypuhelinten joukkoon.

Lähde: Sony Ericsson Product Blog

1 kommentti

  1. SE on minusta kyllä vähän sössinyt X10:n kanssa. Liian pitkä aika julkistuksesta myyntiintuloon. Itsekin jo unohdin koko puhelimen olemassaolon.

Kommentointi on suljettu!