Ovi Orion: tällainenko olisi täydellinen Nokia?

Internettiin putkahtelee tasaisin väliajoin kiinnostavia konseptipuhelimia, joilla ei useimmiten ole mitään yhteyksiä valmistajien tai todellisuuden kanssa. Hyvä esimerkki tällaisesta on Ovi Orion -konseptipuhelin, jonka on ideoinut recombu.com-verkkosivusto.

Ovi Orionin lähtökohtana on ollut suunnitella puhelin mahdollisimman hyvillä peliominaisuuksilla. Laitteessa yhdistyvät 4,3 tuuman kosketusnäyttö ja erilliset pelinäppäimet, jotka tekevät pelaamisesta miellyttävää. Suorituskyvystä vastaavat tehokas prosessori ja grafiikkayksikkö.

Loistavista peliominaisuuksista huolimatta Ovi Orionin suurin innovaatio on takakuoresta löytyvä QWERTY-näppäimistö ja siihen yhdistetty pienehkö näyttö. Niiden avulla pidempien viestien kirjoittaminen onnistuu kosketusnäytön virtuaalinäppäimistöä mielekkäämmin.

Konkreettisemman kuvan tästä 14 millimetriä paksusta ihmelaitteesta antaa jutun lopusta löytyvä video.

Lähde: recombu.com

1 kommentti

  1. Toi takakannessas oleva näppis ja yhden rivin näyttö on täysin älytön idea. Minusta ainakin tollanen olisi ihan käyttökelvoton mihinkään pidempään kirjottamiseen. Älytöntä laittaa puhelimen hintaa selvästi nostava QWERTY-näppis puhelimen taakse, jollon sitä ei voi kunnolla hyödybntää. ja mitä iloa siitä qwerty-näppiksestä on siellä takana esim irkatessa? Puhelinta pitäs kokoajan käännellä, että näkee mitä muut sanoo. Lisäksi se näppis tuntus siten jatkuvasti kädessä puhelinta pidellessä. ja entäs jos takakuori on tarpeen avata esimerkiksi jos haluaa vaihtaa puhelimeen toisen akun ensimmäisen tyhjennyttyä. Näppiksen mekanismikin varmaan pidemmän päälle tykkää tosi paljon siitä kuoren aukomisesta.

    Eli täysin kuolleena syntynyt ajatus tollanen.

Kommentointi on suljettu!