Sony Ericsson esitteli Vivaz pro -puhelimen

Tammikuussa julkaistu Symbian-pohjainen Vivaz saa rinnalleen sisarmallin, josta löytyy 3,2 tuuman kosketusnäytön lisäksi myös nelirivinen QWERTY-näppäimistö. Sony Ericsson Vivaz pro -nimeä kantava uutuus yhdistää Vivazin viihdeominaisuudet kirjoittamiseen ja tarjoaa näin loistavan vaihtoehdon niille, jotka tuntevat tarvetta fyysiselle QWERTY-näppäimistölle.

Tammikuussa esitelty Sony Ericsson Vivaz saa nyt sisarmallin, jossa on QWERTY-näppäimistö ja kosketusnäyttö helpottamassa kirjoittamista ja viihdeominaisuuksien käyttöä. QWERTY-puhelimien kysyntä on jatkuvassa kasvussa, joten halusimme täyttää kuluttajien toiveet viihdeominaisuuksista tinkimättä”, kertoi Sony Ericssonin Suomen ja Viron myynnistä vastaava Jon Grundström.

Kameran osalta uutuudessa on tingitty sen verran, että Vivazin 8,1 megapikselistä on tultu alas muutaman pykälän verran 5,1 megapikseliin. Video-ominaisuudet ovat kuitenkin pysyneet ennallaan ja uutuudella voikin kuvata liikkuvaa kuvaa 720p-tason tarkkuudella.

QWERTY-näppäimistöstä huolimatta valmistaja on onnistunut pitämään laitteen mitat (109 x 52 x 15 mm) hyvin kurissa. Uutuus on ainoastaan 2,5 millimetriä Vivazia paksumpi. Muiden mittojen osalta laitteet ovat identtiset.

Vivaz pron ominaisuuksia ovat Symbian^1-käyttöjärjestelmä, 720 megahertsin suoritin, HSPA, WiFi, A-GPS, 3,5 millimetrin kuulokeliitäntä, microSD-muistikorttipaikka ja Bluetooth. Sovelluspuolelta löytyy sellaisia ohjelmia kuten Google Maps, Twitter, YouTube ja World Mate.

Sony Ericsson Vivaz pro saapuu myyntiin toisen vuosineljänneksen aikana mustana ja valkoisena.

5 kommenttia

 1. Yksi asia estää innostumasta: s60 5th Ed.

  :/

 2. En ole Sony Ericssonin Symbian-puhelimia kokeillut, mutta:

  Hyvää
  – Arm Cortex-A8, 720 Mhz, heitän arvioin noin 3 kertaa N97:ää nopeampi! Enemmän megahertsejä ja uusi superskalaari-prosessori.
  – 4-rivinen näppäimistö, jossa on Control-nappi
  – MicroUSB-latausliitin(?), joten saa ladattua samalla laturilla, kuin Nokian uusimpia laitteita.
  – Kamera ilmeisesti parempi kuin N97, vaikka molemmissa 5 mega-pikkelsiä? =) Onko tässä vähemmän idioottimaiset kamera-napit, kuin N97??? Nimittäin N97 puuttuu galleria-nappi ja kamera-nappi on liian herkkä, helposti siirtyy vahingossa kameraan, kun pitää luuria kädessä.

  Epäilyttää:
  – Nokia maps ei toimi. Kumpi on parempi, Google Maps vai Nokia Maps???
  – Nokia PC Suitea olen tottunut käyttämään, miten helposti mahtaa esim. backup jatkossa onnistua?

 3. Muisti: 75 Mt sisäinen flash-muisti. Fail. Nokia N95-mallissakin on enemmän C-asemalla tilaa.

  ”Vivaz only having 75MB memory – that’s very small at the best of times, but considering the actual amount is usually far decreased by the time you take it out of the box, this could potentially cause a lot of problems with freezing and crashing”

 4. Tilasin puhelimen amerikasta ja puhelin on hyvä. Vaikka siinä on vähän sisäistä flash muistia niin ei se haittaa jos ostaa 8gb:een muisti kortin. Ärsyttävintä on se että siinä on s60 5th Ed käyttöjärjestelmä. Vivaz Pro on parempi kuin N97 koska se on kestävepi ja niin edelleen.

 5. >Nokia PC Suitea olen tottunut käyttämään, miten helposti mahtaa esim.
  > backup jatkossa onnistua?

  MyPhoneExplorerin jälkeen ei halua enää käyttää Nokia PC Suitea

Kommentointi on suljettu!