HTC HD2 pienoiskoossa: HTC HD mini

Kahden Google Android -puhelimen lisäksi taiwanilaiselta HTC:ltä nähtiin Barcelonan MWC:ssä myös Windows Mobile 6.5.3 -pohjainen HD mini -älypuhelin. Se jatkaa viime vuoden lopulla myyntiin saapuneen HD2-mallin linjoilla, mutta on ominaisuuksiltaan lippulaivamallia huomattavasti maltillisempi.

Puhelimesta löytyy Windows Mobile -laitteille suunnattu versio Sense-käyttöliittymästä. Se koostuu useista työpöytänäkymistä, joiden kautta pääsee käsiksi muun muassa kuviin, viesteihin, osakkeisiin, säätietoihin ja Twitteriin. Käyttöliittymä tukee monikosketusta, joka mahdollistaa esimerkiksi zoomauksen ruutua niin sanotusti nipistämällä.

HTC HD minin näyttö on kapasitiivinen, kooltaan 3,2 tuumaa ja tarjoaa 320 x 480 pikselin tarkkuuden. Laitteen varustukseen kuuluvat lisäksi HSPA, WiFi, GPS, Bluetooth 2.1, FM-radio, 3,5 millimetrin kuulokeliitäntä, microSD-muistikorttipaikka ja viiden megapikselin kamera automaattitarkennuksella.

Sovellusten ja käyttöliittymän sulavuudesta huolehtii 600 megahertsin suoritin yhdessä RAM-muistin kanssa, jota on tarjolla 384 MB:tä.

Mitoiltaan HD mini on 103,8 x 57,7 x 11,7 millimetriä ja se painaa 110 grammaa. Kaupoista sen voi löytää huhtikuun alussa.

Lähde: HTC

1 kommentti

  1. HTC on onnitunut taas muotoilussa. Puhelin oli erittäin ”käteensopiva”. Se oli myös erittäin nopea.

Kommentointi on suljettu!