WM 6.5 -pohjainen PDA kovaan käyttöön: Pharos 565

Huipputeknologiaan erikoistunut Pharos on tuonut markkinoille kovaan käyttöön sopivan PDA-laitteen eli niin sanotun kämmentietokoneen. Kyseessä on IP54-standardin täyttävä Windows Mobile 6.5 -pohjainen laite, joka ei hätkähdä pienistä pudotuksista, pölystä tai roiskeista.

Pharos 565 on mielenkiintoinen PDA, joka koostuu kestävästä kuoresta ja tukusta hyviä ominaisuuksia. Sen sisuksista löytyy tehokas 624 megahertsin Marvell PXA310 -suoritin ja 256 MB:tä DDR SDRAM -muistia. Ominaisuusluetteloon kuuluvat myös GPS, WiFi, Bluetooth, infrapunaportti, microSD-muistikorttipaikka, kaiutin, mikrofoni ja 3,5 millimetrin kuulokeliitäntä.

Laitteen toimintoja ohjaillaan 3,5 tuuman kosketusnäytöllä tai kompaktilla QWERTY-näppäimistöllä. Suuren näytön selvä heikkous on sen vaatimaton 240 x 320 pikselin tarkkuus, joka vastaa lähinnä peruspuhelinten näyttötarkkuuksia.

Yhtiö kertoo Pharos 565:n olevan kooltaan 144 x 53,3 x 25,4 millimetriä, mutta jättää painon mainitsematta kotisivustollaan.

Uutuutta kaupataan jo valmistajan verkkokaupassa, jossa sen hinta on 529,95 dollaria.

Lähteet: UnwiredView & Pharos