Microsoftin Marketplace-ohjelmistokauppa asentaa sovelluksia nyt myös muistikortille

Ohjelmistojätti Microsoft on viilannut Marketplace-ohjelmistokauppaansa parempaan suuntaan. Viimeisin päivitys tuo mukanaan ominaisuuden, jonka ansiosta kaupasta ladatut sovellukset voi asentaa puhelimen sisäisen muistin sijaan halutessaan myös muistikortille. Ominaisuus on tärkeä, jos laitteesta ei löydy gigatavuittain sisäistä tallennustilaa, kuten asian laita useimmiten on.

Käytännöllinen uudistus on niin ikään uusi World View -ominaisuus. Sen myötä käyttäjät voivat selata muiden maiden sovelluskatalogeja ja nähdä hinnat suoraan omalla valuutalla.

Sovelluskehittäjille mieluinen parannus on syvälinkitystoiminto, joka helpottaa tuotosten jakamista verkossa. Kehittäjät voivat luoda sen avulla suoran linkin sovelluksen lataus- tai ostosivulle, sekä pääsevät käsiksi viralliseen “Get it Now for Windows phone” logoon, jolla linkitys voidaan viimeistellä.

Windows Mobile 6.x -käyttäjät voivat päivittää Marketplacen tuoreeseen versioon käynnistämällä sen sovellusvalikosta. Jos ongelmia ilmenee, voi nykyisen version poistaa ja uuden hakea osoitteesta mp.windowsphone.com.

Lähde: Engadget