LG Pop ylitti miljoonan rajapyykin

Suomessa korealainen LG ei ole onnistunut valtaamaan kännyköissä jalansijaa juuri nimeksikään, mutta maailmanlaajuisesti mitattuna kyseessä on Nokian ja Samsungin jälkeen kolmanneksi suurin matkapuhelinvalmistaja. Uusin todistus yhtiön vahvasta asemasta on viime vuoden lokakuussa markkinoille rynnistänyt LG GD510 Pop -kosketusnäyttömalli, jota on nyt myyty jo yli miljoona kappaletta.

Pop on jälleen hyvä osoitus edullisten kosketusnäyttöpuhelinten kovasta kysynnästä. Aiemmin menestystä markkinoilla ovat tahkonneet muun muassa LG Cookie ja Samsung S5230, joita molempia on myyty jo reilusti yli 10 miljoonaa kappaletta.t

LG Popissa on kolmen tuuman WQVGA-näyttö, GSM-yhteydet, Bluetooth, microSD-muistikorttipaikka ja kolmen megapikselin kamera. Lisävarusteena siihen on saatavissa aurinkopaneelilla varustettu takakuori. Trendin mukaisesti puhelin tukee sosiaalisia palveluita ja mahdollistaa oman statuksen päivittämisen Facebookiin, MySpaceen ja Twitteriin.

Lähteet: UnwiredView & Korea NewsWire