Nokia N97 mini Gold Edition yhdistää luksuksen älypuhelimeen

Kulta on viimeisintä huutoa Nokian mallistossa. Nokia N97 mini Gold Edition on toinen lyhyen ajan sisään julkaistu luksusversio jo myynnissä olevasta mallista. Joulukuussa yhtiö esitteli 6700 classic Gold Edition -puhelimen, joka on nyt julkaistun N97 mini -erikoisversion tavoin päällystetty 18 karaatin kullalla.

Kullan kimallusta lukuun ottamatta Nokia N97 mini Gold Edition ei juurikaan eroa esikuvastaan. Puhelin onkin suunnattu luksusta ja persoonallisuutta arvostaville asiakkaille, jotka tarvitsevat käytössään kuitenkin täysiveristä älypuhelinta kosketusnäytöllä ja QWERTY-näppäimistöllä.

Ohjelmistopuolelta löytyy Symbian^1 tai tutummin S60 5th Edition. Perusversiosta tuttujen sovellusten lisäksi tarjolla on ELLE 360Fashion, joka tuo viimeisimmät muotiuutiset ja -vinkit suoraan puhelimeen.

Ominaisuuksiltaan kultaversio on uskollinen perusmallille. Mukana on 3,2 tuuman kosketusnäyttö, HSDPA, WiFi, A-GPS, Bluetooth A2DP, 3,5 millimetrin kuulokeliitäntä, kahdeksan gigatavun sisäinen muisti, microSD-muistikorttipaikka ja viiden megapikselin kamera.

Nokia N97 mini Gold Edition saapuu kauppoihin toisen vuosineljänneksen alussa noin 625 euron (verottomaan?) hintaan.

Lähteet: UnwiredView & Nokia Puola [Google-kääntäjä]

6 kommenttia

 1. Siis 625€ verottomana ja on kultainen?
  Kun Nokia N95 julkaistiin silloin se maksoi 840€ (sis verot) ja siinä ei ollut kultaa.
  Luulen että suomen verot mukaan lukien sen hinnaksi tulee 980€ about

  1. Nokian tiedotteesta jäi epäselväksi, onko tuo veroton hinta. Yleensä Nokian on kuitenkin ilmoittanut hinnat ilman veroja, joten todennäköisesti niin on tässäkin tapauksessa.

 2. näyttää joltai kultamaalilta muovin päällä ja onko jo vähän loppuunkäytetty toiki luksus erottelu jollai kullalla? Urpot tollasistakin jotakin maksaa. Pinkkiä sen nyt pitää olla!

  1. No hyi helvetti. pinkkiä? Sulla on aika erikoinen maku kyllä 😀

   Ja millä tavalla luksuksen luominen kullalla muka on loppuun käytetty idea? Kulta on kaunis metalli ja ihminen on ihaillut sitä vuosituhansia eikä sen arvostus ole kuin noussut. Vai miksi sä luulisit esim korujen olevan yleensä tehty kullasta tai vaihtoehtosesti hopeasta?

   Itse voisin hyvin kuvitella, että tuollainen kullalla koristeltu versio voisi ola esim lahja jollekin josta välittää. Varmasti tälläsiä ostaakin rikkaiden lisäksi ne, jotka haluaa antaa puhelimen lahjaksi jollekin. vähän kuin koru, josta on kuitenkin myös käytännön hyötyä. joku aika sitten täällä oli uutinen jostain toisestakin Nokian luurista, jossa oli kyultaa käytetty vielä enemmänkin. Se luuri oli mylös kuin koru.

   1. Minusta tuo kullattu N97 mini on nätti.

 3. jollekkin 14v hasa gangsterille voin hyvin kuvitella tuollaisen.

Kommentointi on suljettu!