Viisi minuuttia HTC Smartia

Aikaisemmin ainoastaan Windows Mobile– ja Google Android -älypuhelimistaan tunnettu HTC teki tammikuussa mielenkiintoisen liikkeen julkaisemalla Brew-alustaan pohjautuvan Smartin. Sillä yhtiö pyrkii tunkeutumaan nykyistä edullisempien puhelinten markkinoille ja valloittamaan ympärilleen uusia asiakkaita.

Uudesta alustastaan huolimatta taiwanilaisvalmistaja ei tehnyt kompromisseja käyttöliittymän suhteen. Mukana on muista puhelimista tuttu Sense, joka sisältää muun muassa useita kotinäkymiä ja tukee sosiaalisia palveluita. Lopussa esitettävässä videossa tehdään noin viiden minuutin mittainen katsaus Smartin käyttöliittymään, jonka toimintanopeus vaikuttaa 300 megahertsin suorittimesta huolimatta hyvälle.

Puhelimen muita ominaisuuksia ovat HSDPA, Bluetooth 2.0, microSD-muistikorttipaikka, 3,5 millimetrin kuulokeliitäntä, kolmen megapikselin kamera, salamavalo ja 2,8 tuuman resistiivinen QVGA-kosketusnäyttö. Kauppoihin Smart saapuu kevään aikana.

Lähde: Pocketnow.com

2 kommenttia

  1. Ihan kätevä featurephone, mutta omiin tarpeisiini aivan liian ”köyhä”.

  2. Mikael…. Kerroppa, mikä on se sun tarpeisiisi kuuluva luuri. Tosin, jos ei sellaista ole vielä markkinoilla, niin kuvaile mikä luuri olisi sulle se joka ei olisi sun tarpeisiisi se ”liian köyhä”?

Kommentointi on suljettu!