Nokia vihjaa uudesta C-sarjasta – julkaisu CeBIT:ssä?

Nokiaan liittyviä huhuja viime viikkoina seuranneet tietävät, että ennemmin tai myöhemmin yhtiöltä on odotettavissa täysin uusi C-mallisarja. Helmikuun aikana verkkoon levisi tietoa C3-, C5– ja C6-malleista, jotka saavat todennäköisesti kunnian olla ensimmäiset uutuussarjan puhelimet.

C-sarjasta uutta vihiä tulee Nokia Conversations -blogin lähettämän sähköpostitiedotteen kautta. Siinä yhtiö käsittelee muiden aiheiden ohella tulevaa CeBIT-tapahtumaa ja viittaa samalla suoraan huhuttuun Cseries-mallistoon, jonka esittelyn odotettiin tapahtuvan jo Mobile World Congress 2010:ssä.

Uutiskirjeessään Nokia antaa ymmärtää varsin selvästi, että C-sarja on pian totta. Yhtiö vihjailee tulevasta julkistuksesta viestissään käyttämällä ilmaisuja ”C you at CeBIT”, ”C BIT” ja ”C you there”. On siis melko varmaa, että julkistus on tiedossa 2. maaliskuuta käynnistyvässä CeBIT-tapahtumassa.

Tulevista malleista C5 on perinteinen patukkapuhelin 3G-yhteyksillä, 3,2 megapikselin kameralla ja 2,2 tuuman näytöllä. C6:sta liikkuu verkossa kahdenlaista tietoa. Uutuuden arvellaan olevan joko kosketusnäyttöpuhelin tai E71-mallin rakennetta jäljittelevä QWERTY-puhelin. Nokia C3:n tiedot ovat tässä vaiheessa vielä kokonaan pimennossa.

Lähde: Boy Genius Report