Tyylikkäästi modattu iPhone 3GS: muovi vaihtui titaaniin

Harvoin eteen tulee tyylikkäitä modauksia, joita kannattaa nostaa esille yleisesti. Martin Schrotzin elegantti iPhone 3GS kuuluu kuitenkin tähän erittäin vähälukuiseen joukkoon, sillä puhelimen kustomointi on toteutettu tyylillä ja ammattitaitoa käyttäen.

Schrotzin kertoo kyllästyneensä iPhonen muoviseen takakuoreen, joka ei yksinkertaisesti tuntunut kädessä hyvältä. Ongelman korjatakseen Schrotzin mittautti alkuperäisen takaosan digitaalisesti ja teki uuden kuoren CAD-suunnitteluohjelmaa käyttäen. Tuloksena syntyi titaaninen takakuori, joka läpäisee RF-signaaleja ja voi häiriöittä peittää puhelimen koko takaosan.

Modauksen toteuttamiseen meni parisen kuukautta. Tarkkaa hintaa Schrotzin ei kerro, mutta vihjaa rahaa kuluneen noin yhden uuden iPhone 3GS:n verran, vaikka oman työn osuus projektissa oli suuri.

Lähteet: Engadget & modmyi

4 kommenttia

 1. Hei et viitsisi niistä applen lapsityö uutisista kirjoittaa myös? Vai etkö löydä kuin tälläisiä turhia uutisia, kun et muuten saa ko. puhelinta pidettyä näkyvillä sivulla?

  Uutisarvo taas nolla.

  1. Onko uutisarvo nolla, koska kyseessä on Applen tuote?

   Kaikkia uutisia en yhden miehen voimalla voi tänne yksinkertaisesta latoa. Mielestäni tämä on parempi juttu kuin kirjoittaa asiasta, josta on kerrottu jo kymmenellä muulla suomalaissivustolla.

   Turha myöskään väittää, että MobiiliBlogissa ei julkaistaisi Applea huonossa valossa käsitteleviä juttuja. Alla vain muutama esimerkki:

   Apple App Storen uudistuneet säännöt kieltävät paljaan pinnan – yli 5000 sovellusta ulos
   Nokia haastoi Applen oikeuteen, analyytikot uskovat Nokian mahdollisuuksiin
   Cnet: iPhone on puhelimista surkein

  2. Kai sitäny saatana saa kirjoittaa mistä huvittaa. Jos ei uutinen miellytä, voi sen skipata. Ja jos neutraalia kuvaa asioista haluaa, kannattaa mahdollisesti seurata useampaa kuin yhtä sivustoa.

 2. Omasta mielestä todella hienot kuoret, paljon mieluummin ostaisin tuon näköisen iphonen kuin muovikuorisen vaikka hinta vähän lisääntyisikin.

Kommentointi on suljettu!