Nokia ja T-Mobile tuovat USA:n markkinoille 5230 Nuron -kosketusnäyttöpuhelimen

Matkapuhelinvalmistaja Nokia ja teleoperaattori T-Mobile ovat esitelleet Yhdysvaltojen markkinoille uuden 5230 Nuron -kosketusnäyttöpuhelimen. Uutuus on 3G-yhteyksin varustettu Symbian S60 -pohjainen älypuhelin, jonka kosketusnäyttö on kooltaan 3,2 tuumaa ja se yltää 640 x 320 pikselin tarkkuuteen.

Puhelimen vahvuutena on Ovi Kartat -sovellus, joka tarjoaa asiakkaille täysin ilmaisen kävely- ja autonavigoinnin. Nokia on ladannut 5230 Nuroniin valmiiksi USA:n, Kanadan ja Meksikon kartat. Puhelin on ensimmäinen Amerikan markkinoilla operaattorin kautta myytävä Nokian puhelin, joka sisältää esiladattuna uuden Ovi Kartat -sovelluksen.

Nokia 5230 Nuronin teknisiin ominaisuuksiin lukeutuvat HSDPA, Bluetooth, A-GPS, microSD-muistikorttipaikka, FM-radio, 3,5 millimetrin kuulokeliitäntä ja kahden megapikselin kamera. Laite vastaa näin ollen ominaisuuksiltaan Euroopassa myytävää 5230-mallia.

Suomalaisvalmistajan kosketusnäyttöpuhelin tulee saataville T-Mobilen myymälöihin ja online-kauppaan muutaman viikon sisällä.