Tuleva Sony Ericsson Xperia X10 mini vakuuttavana videolla

Muutama viikko sitten MWC 2010:ssä lanseerattu Sony Ericsson Xperia X10 mini on erittäin mielenkiintoinen kosketusnäyttöpuhelin, joka perustuu Google Android -käyttöjärjestelmään. Se on nimensä mukaisesti Xperia X10 -mallin pikkuveli, joka pyrkii luomaan markkinoille täysin uuden älypuhelinluokan.

Verkkosivusto se-first.com on päässyt jo hypistelemään uutukaista, vaikka puhelin saapuu kauppoihin vasta joskus toisen vuosineljänneksen aikana. Testin tuloksena YouTubeen on julkaistu reilun yhdeksän minuutin mittainen video, jossa keskitytään tarkastelemaan Xperia X10 minin UX-käyttöliittymää. Videolla vilahtavat muun muassa verkkoselain, musiikkisoitin, Timescape ja radio.

Sony Ericssonin puhelinuutuus näyttää melkoisen vakuuttavalta. Käyttöliittymän nopeus on videolla hyvää, eikä 2,55 tuuman näyttökään vaikuta yhtään liian pieneltä. Miinuksiakin kuitenkin löytyy. Puhelimessa pyörii aluksi vanha Android 1.6 -käyttöjärjestelmä, mutta todennäköisesti päivitys uudempaan on tulossa jossain vaiheessa elinkaarta. Toinen heikkous on kiinteä akku, jota ei voi vaihtaa. Ratkaisu liittynee vahvasti puhelimen pieneen kokoon ja mahdollisesti myös ajatukseen optimoida akun kesto.

Lähde: se-first.com

2 kommenttia

  1. Todella veikeän oloinen laite. Varmasti tuolle olisi kysyntää, mutta tuo on sen tyyppinen laite, että (subventoitu) hinta on ratkaisevassa osassa menestystä. Innokkaimmat älypuhelinten käyttäjät varmasti haluavat isomman näytön, joten tuon asiakaskunta on enemmän tavalliset ihmiset, siis hieman samat käyttäjät kuin iPhonellakin.

    Tässä kohtaa tulee esiin se suurin ongelma, nimittäin ulkonäkö. Näkisin tuon laitteen tyylikkäiden ihmisten (erityisesti naisten) käsissä, mutta jotenkin tuo ulkoasu ei sovi siihen kuvioon.

  2. Näyttäisi siltä että käyttöliittymään on saatu se sulavuus johon aiemmat protot eivät pystyneet.

    Miksi kaikki näpertävät aina tätä Mini versiota, missä Mini Pro version videot? :/

Kommentointi on suljettu!