Nokia Ovi Store: 22 latausta joka sekunti

Ovi Store -sovelluskaupan kasvu jatkuu tasaisen varmana. Nokia kertoo Ovi Storen saavuttavan tätä nykyä jo 1,5 miljoonaa latausta päivittäin, joka tarkoittaa 22 latausta sekunnissa vuorokauden ympäri. Vielä alkuvuodesta päivittäiset latausmäärät olivat miljoonan tuntumassa, joten kiinnostus kauppaa kohtaan on noussut merkittävästi.

Nokian mukaan jokainen kauppaan rekisteröitynyt käyttäjä on ladannut keskimäärin 12 sovellusta Ovi Storen yhdeksän kuukautisen elinkaaren aikana. Uusia käyttäjiä Ovi Store keräsi riveihinsä helmikuussa tuplaten tammikuuhun verrattuna. Kaikkein eniten latauksia kauppapaikasta tehdään Ranskassa, Saksassa, Intiassa, Indonesiassa, Italiassa, Venäjällä, Saudi-Arabiassa, Turkissa, Iso-Britanniassa ja Vietnamissa.

Potentiaalia Ovi Storella on laajentumisen suhteen paljon. Se tukee nimittäin yli 100 Nokian puhelinta, joista reilut 60 on Symbian-pohjaisia ja loput S40:tä alustaan perustuvia laitteita. Suosituimmaksi ohjelmistokauppa on noussut kosketusnäyttöpuhelinten keskuudessa, sillä kaikkein eniten latauksia tekevät N97-, 5800 XpressMusic– ja 5530 XpressMusic -käyttäjät.

Tilastoja Nokian muista palveluista löytyy helmikuussa julkaistusta artikkelistamme.

Lähde: MobileCrunch

4 kommenttia

  1. Harmi kun Ovi Storessa on vain 15 % sovelluksista ilmaisia ja loput maksullisia. Lisäksi valikoima on pieni jos verrataan App Storeen tai Android Marketiin.

    1. Siitä on tehty tutkimuksia, että Ovi Storessa ilmasten ja maksullisten sovellusten suhde on kutakuinkin sama kuin AppStoressa. Ja mitä tulee sitten xsovellusten määriin, niin suurin osa AppStoren sovelluksista on ihan roskaa.

      1. En siis väitä, etteikö AppsStoressa olisi myös hyviä sovelluksia, varmasti on.

Kommentointi on suljettu!