HTC Supersonic: unelmien Android-puhelin?

Taiwanilaisen HTC:n Supersonic-koodinimellisestä kosketusnäyttöpuhelimesta on liikkunut verkossa huhuja tammikuusta lähtien, mutta hyvin vähäisien tietojen kera. Hiljalleen laitteen olemus ja ominaisuudet alkavat kuitenkin selvitä, vaikka edelleen esimerkiksi kunnollista kuvaa laitteesta ei ole saatavilla. Karkeat otokset kertovat kuitenkin sen, että muotoilultaan puhelin noudattelee HTC:lle tuttua linjaa.

Supersonicilta odotetaan paljon. Huhujen mukaan se olisi pitkään kaivattu Android-versio kovan luokan HTC HD2 -puhelimesta, joka perustuu Windows Mobile 6.5 -järjestelmään. Käytännössä tämä tarkoittaisi vähintään yhden gigahertsin suoritinta ja huikeaa 4,3 tuuman kapasitiivista kosketusnäyttöä. Uutuus olisi näin ollen selvä loikkaus eteenpäin helmikuussa esitellystä Desire-puhelimesta, joka pitää tällä hetkellä taiwanilaisvalmistajan Android-malliston piikkipaikkaa.

Ohjelmistopuolesta vastaa Android 2.1 -käyttöjärjestelmä ja Sense-käyttöliittymä. Tietojen mukaan laitteesta löytyisi myös jalusta, jolla puhelimen voisi asettaa pöydälle miellyttävämpää katselukokemusta varten. Yllä olevasta kuvasta jalustaa ei joka tapauksessa pysty erottamaan.

Markkinoille HTC Supersonic saapunee todennäköisesti vuoden 2010 loppupuoliskon aikana. Yhdysvalloissa puhelimen on huhuttu rantautuvan Sprint-operaattorin valikoimiin.

Lähde: Engadget

3 kommenttia

  1. Harmillisen kauan joudutaan vielä odottamaan… Toivottavasti tässä on OLED -näyttö, muuten jää kyllä ostamatta.

  2. Ehkä kuitenkin 4,3 tuumaa on itselleni hieman yläkanttiin. Desire olisi ihan passeli, mutta Android -puhelimen suostun hankkimaan vasta, kun sisäistä muistia löytyy vähintään 8GB. Vähän epäilyttää tuo muistikorttien kanssa säätäminen.

  3. Olen myös odottavalla kannalla :-)~ Isosta näytöstä on hyötyä etenkin surffailussa, kirjoittamisessa ja autonavigoinnissa, jolloin puhelin ei ole lähellä silmiä.

Kommentointi on suljettu!