Nokia E52 MobiiliBlogin videokatsauksessa

Pitkästä aikaa MobiiliBlogissa on tarjota omaa videomateriaalia. Nyt videokatsauksessa on Nokia E52, joka on niin sanotusti perinteisemmän luokan älypuhelin. Siitä löytyy 2,4 tuuman näyttö, HSDPA, WiFi, A-GPS, Bluetooth, microSD-muistikorttipaikka ja 3,2 megapikselin kamera.

Nokia E52:n vahvuuksia ovat ehdottomasti laadukas rakenne, nopea käyttöliittymä ja tyylikäs olemus. Puhelin on ergonominen ja se tuntuu kädessä yksinkertaisesti todella hyvältä. Kaiken kaikkiaan E52 on vahva paketti, josta tulemme MobiiliBlogissa julkaisemaan kattavan arvostelun seuraavien viikkojen sisällä. Sitä odotellessa kannattaa tarkastaa videokatsauksemme!

Nokia E52:n hinta pyörii tällä hetkellä hieman vajaassa 300 eurossa.

2 kommenttia

  1. Jäbällä on kyllä aika tollainen ”Frasier” ääni..suorastaan hypnotisoiva =O) Hyvä arvostelu kaikin puolin.

Kommentointi on suljettu!