Opera Mini nyt myös Google Androidille

Verkkoselaimistaan maailmalla tunnettu ohjelmistotalo Opera on julkaissut suositusta Opera Mini 5 -selaimestaan beta-version Google Android -alustalle. Uutuusversio tarjoaa muilta alustoilta tuttuja ominaisuuksia ja perinteikkään ulkoasun, jonka ansiosta sen käyttö on puhelimesta riippumatta aina yhtä helppoa ja vaivatonta.

Opera Mini 5:n keskeisimmät ominaisuudet ovat useimmille varmastikin jo erittäin tuttuja. Kertauksena mainittakoon, että selaimesta löytyy muun muassa välilehdet, salasanamanageri, kosketusnäytöille optimoitu käyttöliittymä ja Speed Dial -näkymä, joka tuo käyttäjälle tärkeät sivut nopeasti saataville. Tärkeää osaa näyttelee niin ikään selaimen kyky pakata verkkosivut ennakkoon, joka nopeuttaa niiden avautumista ja vähentää käyttäjän datakuormitusta.

Opera Minin voi ladata suuntaamalla Android-puhelimensa nykyisen selaimen osoitteeseen m.opera.com/next.

1 kommentti

  1. Jossain määrin harhaanjohtava otsikko. Opera minihän on ollut Android marketista ladattavissa iät ja ajat, nyt vain tuli tuo beta saataville.

Kommentointi on suljettu!