Windows Phone 7 Series jälleen laajassa videokatsauksessa

Microsoft ja Windows Phone 7 Series ovat eittämättä matkapuhelinmarkkinoiden tämän hetken kuumimpia puheenaiheita. Ohjelmistojätin tuleva mobiilialusta on herättänyt paljon kiinnostusta mielenkiintoisen käyttöliittymänsä suhteen, jonka esikuvana toimii Zune HD.

Windows Phone 7 Series on suunniteltu alusta alkaen tukemaan sormikäytettävyyttä, monikosketusta ja kapasitiivisia näyttöjä. Yhtiöllä on lisäksi aikomuksena määrittää laitevalmistajille tarkat laitteistovaatimukset, joiden avulla pyritään takaamaan jouheva käyttökokemus. Uudella mobiilistrategialla Microsoft toivoo nostavansa jälleen asemiaan markkinoilla, joilla se ei ole viimeisen parin vuoden aikana pärjännyt parhaalla mahdollisella tavalla.

Käyttöliittymän osalta olemme nähneet MobiiliBlogissakin jo yhden erittäin kattavan videon, joka on katsottavissa täältä. Tälläkin erää tarjolla olisi samaa herkkua, mutta vieläkin laajemmassa paketissa. Chris Pirillo on kuvannut reilun 17 minuutin mittaisen videon, jossa Microsoftin työntekijä käsittelee kattavasti uutta alustaa. Mukana on myös muutamia uusia tietoja, kuten esimerkiksi se, miten linkin verkkosivustolle voi tuoda suoraan työpöydälle niin kutsuttuna live tiles -elementtinä.

Lähteet: DailyMobile & Chris Pirillo

1 kommentti

  1. Ai hitto tuohan oli ihan Wikipedia eikä mikään mobiiliversio. Loistavaa. Mobiilisivut eivät oikein ole lämmittäneet N900:n jälkeen.

    Tuo käyttis on tuhottoman tyylikkään näköinen, mutta toivottavasti peruspertti ei koe sitä liian sekavaksi. Se ei tosiaan näytä mielestäni miltään, mitä olemme aiemmin nähneet. Kalenteri vakuutti myös. Nyt vain tämä fyysisellä näppiksellä niin hyvä tulee -b

Kommentointi on suljettu!