Apple iPadin ennakkotilaukset nousseet jo 150 000 kappaleeseen?

Alkuvuodesta esitelty Applen iPad on jakanut mielipiteitä markkinoilla kovalla kädellä. Osa on kokenut laitteen pettymykseksi ja toiset ovat päinvastoin ihastuneet siihen täysin. Lopullisesta menestyksestä on vielä vaikea sanoa mitään tarkkaa, koska ensimmäiset mallit saapuvat Yhdysvalloissa myyntiin huhtikuun 3. päivä. Täydelliseksi flopiksi se tuskin ainakaan USA:ssa muodostuu, sillä Boy Genius Report -verkkosivuston käsiinsä saamat luvut kertovat hyvin käynnistyneestä ennakkomyynnistä.

Yhdysvalloissa asiakkaat ovat voineet ennakkotilata iPadin 12. maaliskuuta lähtien. Verkkoon levinneiden tietojen mukaan ennakkotilauksien määrä olisi ylittänyt jo 150 000 kappaleen rajapyykin, joka lupaa vähintäänkin kohtalaista menestystä Applen uudelle laitteelle.

Suurimman suosion näyttää kaapanneen itselleen 32 GB:n malli, jonka ovat valinneet itselleen puolet kaikista ennakkotilaajista. Seuraavana perässä tulee 64 GB:n versio 30 prosentin osuudellaan.

Suomeen iPadin odotetaan saapuvan tämän vuoden aikana.

Lähde: Boy Genius Report

5 kommenttia

  1. En pääsääntöisesti valita näistä omppu-uutisista, mutta ei nyt ihan suoraan tarvitsisi markkinointiosaston mainoksia täällä julkaista. Totta kai ”Apple-lähde” hehkuttaa kovaa ennakkomyyntiä, että saataisiin ihmiset kiinnostumaan ja pidettyä tuote otsikoissa.

  2. Selvää markkinointia tämä uutinen!

    Jospa ihmiset jaksaisivat vähän odottaa, sillä tämän vuoden aikana on ilmestymässä huhujen mukaan jopa 50 erilaista tablet-laitetta. Monen hinta on varmasti edullinen ja niissä ei ole DRM-suojauksia.

  3. Mutta mikään niistä ei ole taianomainen, vallankumouksellinen, nerokas, innovatiivinen ja varustettu kiiltävällä omenalla 😛

  4. Irekkeri totta!

    ja just siks apple saaki tän laitteen todennäköisesti myymään todella hyvin, ku ihmiset huomaa miten kätevä ja helppo toi tulee olee käyttää

  5. Irekkeri toivottavasti toi oli sarkasmia. Vain viimeinen väittämä on nimittäin totta. Apple osaa kyllä mainostaa, kuten huomaa näistä ”myyntiarvioista”.

Kommentointi on suljettu!