Vahvistus: Flash 10.1 tulossa Windows Phone 7 Series -alustalle

Älypuhelinten Flash 10.1 -tuen osalta on tihkunut verkkoon viime viikkoina paljon uutta tietoa. Ensin saimme kuulla, että Adobe jättää Windows Mobile 6.5:n tuen ulkopuolelle, koska alusta ei yhtiön mukaan sisällä tarvittavia API-rajapintoja. Hieman sen jälkeen kävi ilmi, että tekniikka vaatii alleen melkoisen kovaa rautaa, jotta sen toiminta voidaan laitteissa taata.

Nyt saadaan varmistus asiaan, jota osattiin jo odottaa Adoben hylätessä WM 6.5 -alustan. Adoben leivissä työskentelevä Mike Chambers ilmoittaa selväsanaisesti blogissaan yhtiön työskentelevän Microsoftin kanssa Flash 10.1 -tuen saattamiseksi osaksi Windows Phone 7 Series -alustaa ja Internet Explorer -selainta.

Tarkempia tietoja projektista ei tässä vaiheessa ole tarjolla. Tuki on kuitenkin tulossa, ja mikä parasta, Flash pyörinee ongelmitta jokaisessa WP7S-puhelimessa, koska tietojen mukaan Microsoft on asettamassa puhelinten laitteistovaatimukset melkoisen korkealle.

Lähde: UnwiredView

1 kommentti

  1. Saman voin vahvistaa virallisesti myös Microsoftin suunnalta. Teemme yhteistyötä Adoben kanssa tämän suhteen ja tarkemmat aikataulut WP7:n Flashistä kerrotaan tuonnempana.

Kommentointi on suljettu!