HTC Tattoo liittyy Android 2.1 -kerhoon piakkoin

Matkapuhelinvalmistaja HTC:n kerrotaan vahvistaneen päivittävänsä viime syksynä julkaistun Tattoo-mallin Google Android 2.1 -käyttöjärjestelmäversioon. Valmistaja ei osaa vielä antaa tarkkaa ajankohtaa päivitykselle, mutta arvelujen mukaan se saapuu käyttäjien ladattavaksi kevään aikana. Tietojen mukaan eniten vaivaa yhtiölle tuottaa Sense-käyttöliittymä, jonka työstäminen Android 2.1:lle vaatii vielä aikaa.

Google Android 2.1 -versioon päivittyminen on merkittävä askel eteenpäin, koska nykyiseltään Tattoossa pyörii Android 1.6. Tuore versio sisältää paljon uudistuksia, joista käyttäjille näkyvimpiä ovat animoidut taustakuvat, valikon 3D-elementit, Speech to Text -toiminto ja kiillotettu albumisovellus. Samalla sovellusrintamalla avautuu uusia mahdollisuuksia, koska markkinoilta löytyy nimikkeitä, jotka vaativat toimiakseen vähintään Android 2.0 -version.

HTC Tattoo on noin 270 euron hintatasossa pyörivä 2,8 tuuman kosketusnäytöllä varustettu puhelin. Sen teknisiin ominaisuuksiin kuuluvat HSPA, GPS, Bluetooth, WiFi, 3,5 millimetrin kuulokeliitäntä, microSD-muistikorttipaikka ja 3,2 megapikselin kamera.

Google Android 2.1:een päivittyvät tulevaisuudessa myös HTC Hero ja Samsung Galaxy Spica.

Lähde: GSMArena

4 kommenttia

  1. Kunhan saisivat sen Herolle koko alkuvuoden lupaamansa päivityksen jossain vaiheessa pihalle.

  2. Eikös tuossa ole 2,8 tuuman näyttö, eikä 3,2 ?

    1. Kyllä, 2,8″ resistiivinen näyttö. Kyseessä lienee ainoa resistiivisen näytön omaava Android-luuri, joka tekee tuotteesta varsin mielenkiintoisen.

      Tuoreimmassa Tiede-lehdessä oli juuri artikkeli siitä, mikä erottaa ihmisen eläimistä. Käden tarkkuusote mainittiin jopa älykkyyttä ja kulttuuria merkittävämmäksi eroksi. Miten tämä sitten liittyy mihinkään? Resistiivisellä näytöllä on mahdollistaa hyödyntää tuota tarkkuusotetta stylus-kynän muodossa. Ihmisen kynäote on tarkempi kuin etusormi tai peukku. Minä ei ymmärrä kapasitiivisten näyttöjen suosiota 🙁

Kommentointi on suljettu!