Ilmainen Ovi Kartat nyt myös Nokia N86:lle

Nokian kamerapuhelinmalliston piikkipaikkaa pitävä N86 8MP tukee nyt yhtiön ilmaisen auto- ja kävelynavigoinnin tarjoavaa Ovi Kartat -sovellusta, joka lanseerattiin markkinoille 21. tammikuuta. Sovelluksen voi ladata itselleen puhelimesta löytyvän päivitystyökalun (Ohjelmistopäivitys/SW Update) avulla.

Tammikuun lopulla markkinoille esitelty ilmainen navigointipalvelu on kerännyt suurta suosiota käyttäjien keskuudessa. Nokian mukaan sovellus saavutti ensimmäisen viikon aikana loistavan miljoonan latauksen rajapyykin, jonka jälkeen kasvu on jatkunut hyvänä. Helmikuun puoleen väliin mennessä latauksia oli tehty jo reilut kolme miljoonaa.

Uusi Ovi Kartat tulee kuulumaan jatkossa Nokian kaikkien uusien Symbian-älypuhelinten vakiovarustukseen. Samalla tuki laajenee hiljalleen myös vanhempiin malleihin. Nokia N86:n lisäksi ilmainen Ovi Kartat on saatavilla seuraaviin Nokian puhelimiin: N97, N97 mini, 5800 XpressMusic, 5800 Navigation Edition, E52, E55, E72, 5230, 6710 Navigator, 6730 classic ja X6.

Lähde: All About Symbian

4 kommenttia

  1. Itseasiassa tuki on siis tullut juuri N86:lle! Niin tuossa allaboutsymbianin jutussa sanotaan. N96:sta ei puhuta mitään, eli Mobiiliblogin uutinen on siis virheellinen.

    1. Allekirjoittaneella meni sekaisin 8 ja 9. Pahoittelen! Ovi Kartat on siis nyt saatavilla tosiaan N86:lle, ei N96:lle. 🙂

  2. Oma N86 ei kylläkään löydä päivitystä…? 3 päivää ja jo kokeillu jos löytäs.

Kommentointi on suljettu!