OfficeSuite 5.30 tuo Google Docsin Symbian-puhelimeesi

Onko Word-, Excel- ja PowerPoint-tiedostojen käsittely matkapuhelimella arkipäivää? Siinä tapauksessa nyt kannattaa olla kuulolla, sillä Symbian-puhelimille suunnatusta OfficeSuite-sovelluksesta on julkaistu uusi versio. Se on MobiSystemsin vastaus suositulle QuickOffice-paketille, jonka kokeiluversio toimitetaan useiden Nokia-puhelinten mukana.

Tuoreen OfficeSuite 5.30:n merkittävin etu kilpailijoihin on integroituminen Google Docsin kanssa. Käyttäjä pääsee sen avulla käsiksi omiin Google Docs -palvelussa sijaitseviin tiedostoihin. Sovelluksella voi käsitellä palvelussa jo olevia tiedostoja tai ladata sinne kokonaan uusia. Toiminto helpottaa työn pallottelua eri laitteiden välillä.

Sovelluksen muihin ominaisuuksiin kuuluvat Word- ja Excel-tiedostojen tarkastelu sekä editoiminen, tuki salasanasuojatuille dokumenteille ja zoomaus. Lisäksi OfficeSuitella pääsee tarkastelemaan PowerPoint-esityksiä.

OfficeSuite 5.30 toimii Nokian Symbian-puhelinten ohella myös muun muassa Sony Ericsson Satiolla ja Samsung Innov8:lla. Hintaa sille kertyy esimerkiksi Symbian-Gurun sovelluskaupassa 19,99 dollaria.

Lähde: Symbian-Guru

2 kommenttia

  1. Kiitos vihjeestä. Tämän officen pystyi asentamaan N97:n massamuistille, toisin kuin quickofficen maksullinen versio asentuu aina puhelimen muistiin. 4mt vapautui tilaa c:asemalta sen poistettuani. Ilokseni officesuite olikin suomenkielinen automaattisesti.Quickofficea taas ei suomeksi saanut. Vielä jos osaat kertoa saako sitä mitenkään oletussoftaksi? Se pirun esiasennettu quickofficeversio katseluoikeuksineen tulee aina esiin kun avaan sähköpostiliitettä. Kiitos vielä mielenkiintoisista sivuista

    1. Kiitos positiivisesta palautteesta! 🙂 Ikävä kyllä en osaa auttaa ongelmassasi…

Kommentointi on suljettu!