Nokia E72 saamassa trendikkään purppurasävyn

Tuntuvatko hopeinen, ruskea ja musta liian tylsiltä tai tavanomaisilta värityksiltä bisnespuhelimelle? Ei syytä huoleen, sillä Nokian työkäyttöön suunnatusta E72-mallista on tulossa markkinoille myös purppurasävytteinen versio. Uutuusväri saapuu aluksi Libanoniin, mutta tietojen mukaan kyseessä ei ole erikoisversio, joten sen rantautuminen myös muihin maailman kolkkiin ei ole mitenkään mahdotonta.

Nokia E72:n uuden olemuksen osalta yhtiö on pysynyt hillityllä linjalla. Tummasta sävystään huolimatta purppuralle mallille löytyy varmastikin omat kannattajansa esimerkiksi naisyrittäjien ja muotia seuraavien henkilöiden joukosta.

Kompaktilla QWERTY-näppäimistöllä varustettu E72 on suosiota keränneen E71-mallin seuraaja. Sen ominaisuuksia ovat HSDPA, 2,36 tuuman QVGA-näyttö, WLAN, A-GPS, microSD-muistikorttipaikka, 3,5 millimetrin kuulokeliitäntä, Bluetooth, viiden megapikselin automaattitarkenteinen kamera ja LED-salama. Hinnaltaan puhelin pyörii hieman vajaassa 400 eurossa.

Lähde: NokiaLB

3 kommenttia

 1. Ainoa ongelma e72-luurissa on (mm. verrattuna e71:een) on näppäimistön ergonomian roima pudotus.

  8 tärkeintä näppäintä yläreunassa ovat kaikki aivan liian litteitä. Näppäintä ei erota toisestaan millään. Virhepainalluksia tulee. Puheluita menee turhaan poikki tahi pitoon. Luuria täytyy katsoa kun sitä käyttää.

  e71:ssä näppäinten muotoilu oli sellainen että sitä voi käyttää hyvin vaikka silmät kiinni.

  Prikulleen sama huononnus on e51 vs. e52|e55.

  Minusta ratkaisevin parannus on integroitu html:n ymmärtävä sähköposti ja Nokia Maps. Huononnus mm. Podcasting-sovelluksen puute ja näppäimistö.

  Ce La Vie…

 2. Aika outoa että Nokian E-sarjassa nähdään kaikki mielenkiintoisimmat ja tyylikkäimmät väritykset. Mitä ihmettä 😀 Bisnes-sarjassa. Esim E63, E71 variaatiot ja nyt E72.

 3. ostin e-72 ekana niin sanottuna kalliina puhelimena,erittäin surkea,95% täyttä puppua joka vaan häiritsee muuta käyttöä,jumittuu tosi usein eikä kaikki pelaa! tais olla viiminen nokia minkä ostan,ohjelmat on apinoitu microsoftilta,mutta ne ei toimi vaan hankaloittaa käyttöä,LELU joka ei toimi!

Kommentointi on suljettu!