Video: Nokian Tero Ojanperä puhuu MeeGosta ja Ovi-palveluista

All About Symbian pääsi keskustelemaan helmikuussa Mobile World Congress 2010 -tapahtumassa Nokian johtajiston kanssa. Tuloksena olemme nähneet sarjan videohaastatteluita, joissa Anssi Vanjoki ja Christof Hellmis ovat puhuneet muun muassa Symbianista, MeeGosta ja navigointipalveluista.

Loistavalle sarjalle ei näy loppua, sillä hiljattain sivustolle on ilmestynyt Tero Ojanperän videohaastattelu. Pääkeskustelun aiheena on Nokian Ovi-palvelukokonaisuus, johon keskeisenä kuuluvat ohjelmistokauppa ja Ovi Kartat -navigointisovellus. Videossa sivutaan myös MeeGo– ja Symbian-alustojen sovelluskehityksen yhtenäistämistä, ja sitä, kuinka käyttäjät saataisiin entistäkin paremmin palveluiden pariin.

Tarjolla on paljon asiaa, joten suuremmitta puheitta jutun lopusta löytyvän haastattelun pariin.