Dell julkaisi Android-puhelimen USA:n markkinoille: Aero

Tietokonevalmistajana paremmin tunnettu Dell on lähdössä todenteolla kilpailemaan osuuksista matkapuhelinmarkkinoilla. Yhtiö on julkaissut yhdessä AT&T-operaattorin kanssa uuden Aero-puhelimen, joka perustuu Google Android -käyttöjärjestelmään. Se tulee olemaan Dellin ensimmäinen matkapuhelin USA:n markkinoilla.

Yhtiöt ovat rakentaneet uutuuspuhelinta varten mielenkiintoisen näköisen käyttöliittymän, joka tukee sosiaalisia palveluita. Mukana on erityisen tiivis Facebook-tuki, sillä palvelu on integroitu suoraan osaksi puhelimen osoitekirjaa ja kalenteria. Ohjelmistopuolen ominaisuuksiin kuuluu myös Flash Lite -tuki. Tässä vaiheessa on kuitenkin epäselvää, mikä Android-versio laitteessa hyrrää.

Dell Aeron 3,5 tuuman näytön tarkkuus on Android-puhelimille epätyypilliset 640 x 360 pikseliä. Useimpien Googlen alustaan perustuvien laitteiden tarkkuus on 320 x 480 tai 800 x 480 pikseliä. Puhelimen muita ominaisuuksia ovat ainakin GPS ja viiden megapikselin kamera.

AT&T aikoo paljastaa Aeron saatavuus- ja hintatiedot lähitulevaisuudessa. Euroopan markkinoille puhelin ei ole ainakaan näillä näkymin saapumassa.

Lähteet: IntoMobile & AT&T

2 kommenttia

    1. Kyllä pitäisi olla. AT&T:n sivulta ne napsin juttuun mukaan. 🙂

Kommentointi on suljettu!