Nokian tulevasta 12 megapikselin kamerapuhelimesta levisi kuvia verkkoon

Kännykkävalmistaja Nokian huhutusta 12 megapikselin kamerapuhelimesta on valunut verkkoon lisää tietoa kuvien kera. Puhelimesta huhuttiin ensimmäisen kerran helmikuussa, jolloin sen viralliseksi mallinimeksi arveltiin muodostuvan N8.

Nokia N8:n uskotaan perustuvan tulevaan Symbian^3-alustaan, joka parantaa maailman käytetyimmän älypuhelinalustan nopeutta ja käyttökokemusta. Se sisältää muun muassa tuen 4G-verkoille, HDMI:lle ja moninäkymäiselle työpöydälle. Nopeutta on kehitetty paremmalla muistinhallinnalla ja hyödyntämällä laitteistokiihdytystä.

Loistavan kameran lisäksi Nokia N8:sta pitäisi löytyä ainakin 3,5 tuuman kapasitiivinen kosketusnäyttö, HDMI-portti, Xenon-salama ja tuki 720p-tason videokuvaukselle. Mukana lienee myös kaikki muut nykyälypuhelinten perusominaisuudet kuten WiFi, GPS ja Bluetooth.

Uutukaisen ensiesittelyn huhutaan tapahtuvan vielä kuluvan vuoden alkupuoliskon aikana.

Lähde: UnwiredView

4 kommenttia

 1. No tämä näyttää jo joltain, tulee mieleen HTC:n puhelimet.

  1. Hyvältä tuo näyttää mutta epäilyttää kyllä onko kuva jostain kiinalaiskopiosta kun tuossa kyljessä näkyy joku ruuvi. Vaikuttaa viimeistelemättömältä mutta kuitenkin korttien reiät on kansien alla. Jotenkin tökeröltä näyttää…

 2. Nokiahan tekee näitä prototyyppejä vai miksi kutsutaan ennen virallista mallia.

  Kyseessä saattaa olla siis viimeistelemätön/keskeneräinen malli kyseessä, mutta hieman paremman oloinen muotoilu vaikka tuleekin HTC yms mieleen.

  Onko tuossa ”nokassa” painikekkin mutta vain yksi (ei vihteä – valkoinen – punainen), ihme 😀

 3. @hehe

  Se ”nokka” on alusta jonka päällä puhelin on.

Kommentointi on suljettu!