Sygic Mobile Maps tuo kunnon navigoinnin Nokia N900:lle

Nokian ilmainen Ovi Kartat -navigointipalvelu ei ole näillä näkymin tekemässä debyyttiään Maemo-alustalla kovinkaan pian, joten käyttäjien tulee turvautua muihin markkinoilta löytyviin ratkaisuihin. Tältä saralta kuuluu hyviä uutisia, sillä Sygic kehuskelee julkaisseensa ensimmäisen Nokia N900 -puhelimelle suunnatun navigointisovelluksen, joka sisältää käännös käännökseltä ohjauksen ja ääniavustuksen.

Sygic Mobile Maps on monipuolinen navigointisovellus, jonka ominaisuutksia ovat valmistajan mukaan nopea reitinlaskenta, helppokäyttöinen käyttöliittymä, käyttäjäkohtaiset asetukset, kiinnostuksen kohteet ja suosikit. Sovellus lataa kartat suoraan puhelimen muistiin, joten navigointi on mahdollista myös kokonaan ilman verkkoyhteyttä. Sen käyttö onnistuu sekä pysty- että vaakatasossa.

Navigointipalvelu on ostettavissa valmistajan verkkokaupasta 59,99 euron hintaan. Mukana tulee kattava määrä Euroopan maiden karttoja, joiden joukkoon lukeutuu myös Suomi. Maemon lisäksi Sygic Mobile Maps on saatavilla muun muassa Symbianille, Windows Mobilelle, Google Androidille ja iPhonelle.

Lähde: FoneArena

4 kommenttia

  1. On se kettumaista Nokian taholta kun eivät ole tähän uuteen malliin julkaiseet ilmaista navigointia. Asiakkaat joutuvat hankkimaan kolmannen osapuolen tuotteen.

  2. On tosi hyvä, että joku huolehtii Nokian N900 navigointiohjelmista. Sygic Mobile Maps toimii huvin, eikä ole kohtuuton hinnaltaan. Suosittelen tätä ohjelmaa. Toimii niin pystyssä kuin vaakassakin.

  3. Varmaankin Sygic Mobile Maps on hyvä, mutta voisiko joku neuvoa miten sen saisi ladattua koneeseen, ei tahdo mun taidoilla onnistua !!

  4. Itse ohjelman voit ladata Ovi.com: n kautta muista myös ladata sen ohjelman lisäksi myös se kartastokin. Esim. Euroopan kartat. Navigointia voi kokeilla ilmaiseksi 7 pv: n ajan jonka jälkeen maksullinen. Itse ostin Nordic paketin joka on nyt tällä hetkellä tarjouksessa 29,99e. Toimii loistavasti sekä pysty että vaaka asennossakin. Suosittelen!

Kommentointi on suljettu!