Hakkeroitu WP7S-emulaattori avaa tien alustan ominaisuuksiin

Kehitystyökalujen mukana toimitettava Windows Phone 7 Series -emulaattori on tarkoitettu sovellusten testaamiseen tietokoneella. Alkuperäisessä muodossaan se tarjoaa pääsyn myös Internet Explorer -selaimeen ja muutamiin muihin alustan toimintoihin. Mukana on kuitenkin lähes täydellinen Windows Phone 7 Series -kokemus, joka on onnistuttu kaivamaan esille emulaattorin syövereistä.

Hakkeroitu emulaattori sisältää kunnollisen Live Tiles -elementeistä muodostuvan kotinäkymän, äänihaun, Hubs-sovellukset ja paljon paljon muuta. Sen avulla pääsee testailemaan muun muassa Zune-soitinta, kalenteria ja Office-sovelluksia, joiden toimintaa ei ole demottu yhtiön puolelta vielä ollenkaan. Tarjolla on siis paljon mielenkiintoista sisältöä asiasta kiinnostuneille.

Microsoftin mobiilijärjestelmiin erikoistunut Pocketnow.com on tehnyt hyvää työtä perehtymällä hakkeroidun emulaattorin sisältöön julkaisemissaan videoissa. Neljällä eri videolla käydään läpi kattavasti tärkeimmät ominaisuudet herätyskellosta asetuksiin. Videosarja on katsottavissa lue lisää -linkin takaa.

Ensimmäisessä videossa keskitytään alustan perusominaisuuksiin kuten työpöytään, kalenteriin ja viesteihin. Sarjan toinen osa sisältää tietoa muun muassa Xbox Live Hub -sovelluksesta ja Zune-soittimesta. Kolmannessa käydään läpi alustan asetuksia ja järjestelmänhallintaa, joka muistuttaa paljon Windows Mobilen vastaavaa toimintoa. Viimeinen pätkä on pyhitetty täysin toimisto-ominaisuuksille eli mukana tulevalle Office-paketille.

Lähde: Pocketnow.com

1 kommentti

  1. Tähän lyhyt kommentti: WP7 emulaattorin imagessa olevat muut kuin core-ominaisuudet ovat todella vanhoja versioita ja eivät kerro sovellusten oikeista ominaisuuksista. Tämähän ei ole devaajaemulaattorin tarkoitus.

    Eli niistä ei kannata vetää kovin pitkälle meneviä johtopäätöksiä lopullisen puhelimen sisältämistä ominaisuuksista esim. Office Mobilen, Zunen ja Xbox Liven osalta.

Kommentointi on suljettu!