Videolla HTC Legend

Legend ja Desire kuuluvat taiwanilaisen matkapuhelinvalmistaja HTC:n uuteen Android-mallistoon, jotka esiteltiin maailmalle helmikuussa. Kaksikosta edullisempaan kategoriaan kuuluu Legend, jota on myös luonnehdittu Hero-mallin seuraajaksi. Se on tyylikäs kosketusnäyttöpuhelin, jonka ulkoisesta olemuksesta vastaa yhtenäinen metallinen kuori.

Tyylikkyyden ohella Legendissä kiinnostus kohdistuu ennen kaikkea Android 2.1 -käyttöjärjestelmään ja Sense-käyttöliittymään. Taiwanilaisvalmistaja on lisännyt käyttöympäristöönsä muutamia uusia kikkoja, joista merkittävimpiä ovat Friend Stream -sovellus ja työpöydät yhteenkokoava näkymä. Paketin toimivuuden voi jokainen päätellä lopussa nähtävästä videosta.

HTC Legendin tekniikkapuolesta vastaavat 600 megahertsin suoritin, HSPA, WiFi, GPS, FM-radio, microSD-muistikorttipaikka, 3,5 millimetrin kuulokeliitäntä ja viiden megapikselin automaattitarkenteinen kamera kuvausvalolla. Kapasitiivinen kosketusnäyttö on toteutettu AMOLED-tekniikalla ja se tarjoaa katselupinta-alaa 3,2 tuuman verran.

Lähteet: IntoMobile & DailyMobile