Motorola MILESTONE sai Google Android 2.1 -päivityksen

Amerikkalaisen Motorolan suosittu MILESTONE, joka myös tunnetaan nimellä DROID, on saanut virallisen päivityksen Google Android -käyttöjärjestelmän 2.1 -versioon. Tietojen mukaan uusi ohjelmisto on haettavissa ainakin osassa päin maailmaa suoraan verkon yli. Jos päivitystä ei kuitenkaan tätä kautta löydy, voi Android-alustan tuoreimman version asentaa puhelimeen myös tietokoneen välityksellä esimerkiksi näiden ohjeiden avulla.

Google Android 2.1 sisältää runsaasti parannuksia alustan ominaisuuksiin. Tärkeimpiä ovat yhdeksän näkymää sisältävä työpöytä, interaktiiviset taustakuvat, kokonaan uudistunut galleria-sovellus ja Speech to Text -toiminto.

Motorola MILESTONE -puhelinta myy Suomessa ainakin Verkkokauppa.com. Laitteen keskeisimpiin ominaisuuksiin kuuluvat 3,7 tuuman kosketusnäyttö, QWERTY-näppäimistö, microSD-muistikorttipaikka, A-GPS, WiFi, viiden megapikselin kamera automaattitarkennuksella ja LED-kaksoissalama.

Google Androidin uusin versio valuu hiljalleen myös muihin markkinoilla oleviin malleihin. Vastikään päivityksen sai Samsung Galaxy Spica. HTC:n tiedetään työstävän päivitystä ainakin Hero– ja Tattoo-puhelimiinsa.