Nokian musiikkikauppa vaihtaa nimeä: Ovi Music

Nokia Music Store -nimellä tunnettu matkapuhelinjätti Nokian musiikkikauppa on hitaasti mutta varmasti siirtymässä kohti uutta brändäystä. Yhtiö haluaa siirtää sen muiden palveluiden tavoin Ovi-nimen alaisuuteen, joka on tuttu muun muassa Ovi Kauppa-, Ovi Mail– ja Ovi Kartat -palveluista. Tätä kaavaa noudattaen musiikkikauppa saa nimekseen Ovi Music.

Nimenvaihdos ei tule täytenä yllätyksenä, sillä se otettiin käyttöön Venäjän markkinoilla jo viime vuoden lopulla. Sen jälkeen nimi on levinnyt myös Malesiaan, Lähi-itään ja Intiaan. Pocket-lint-sivuston Nokialta saamien tietojen mukaan nykyiset Nokia Music Store -maat saavat uuden nimen kuluvan vuoden aikana asteittain.

Ovi Music -nimen myötä verkossa on huhuttu Nokia Comes with Music -brändin kohtalosta, jonka on arveltu muuttavan nimensä Ovi Music Unlimitediksi. Kyseinen brändi on käytössä Nokian Intian musiikkikaupassa, mutta yhtiön antamien tietojen mukaan Comes with Music tulee säilyttämään asemansa ainakin Iso-Britanniassa. Palvelun nimi säilynee samana myös muissa maissa, joissa se on otettu käyttöön Comes with Musicinä.

Lähde: Engadget

1 kommentti

  1. Onko drm-vapauttamisesta kuulunu tietoja? 🙂

Kommentointi on suljettu!