HTC Legend- ja Desire-puhelimissa käytännöllinen varmuuskopiointitoiminto

Taiwanilaisen HTC:n uusi Android-kaksikko on varustettu käytännöllisellä varmuuskopiointitoiminnolla, joka on jäänyt lähes täysin huomiotta. Yhtiö mainitsee sekä Legend– että Desire-puhelimen tiedoissa automaattisen varmuuskopioinnin, joka tallentaa käyttäjän tärkeimmät tiedot microSD-muistikortille. Sieltä ne voidaan palauttaa takaisin esimerkiksi puhelimen täydellisen nollauksen jälkeen.

Ominaisuus pitää huolen kaikista käyttäjän keskeisimmistä tiedoista kuten tekstiviesteistä, yleisistä asetuksista, verkkoselaimen suosikeista, WiFi-verkkojen salasanoista ja virtuaalinäppäimistön sanakirjasta. Talteen poimitaan myös laitteeseen asennetut sovellukset, joka säästää käyttäjän suurelta vaivalta.

Puolalaisen PDA.pl-sivuston mukaan uutuustoiminto on vasta alkutekijöissään. Kehitystä tullaan viemään eteenpäin, mutta sen tarkemmin HTC ei ole asiaa vielä kommentoinut. Automaattinen varmuuskopiointi kuuluu joka tapauksessa mitä todennäköisimmin myös muiden yhtiön tulevien Android-puhelinten varustukseen.

Lähde: Pocketnow.com

1 kommentti

  1. Ihan mukava ominaisuus. Nokia N97:ssa myös automaattinen varmuuskopiointi, jonka ajankohdan ja välin voi itse asettaa. Nokiassa ainakin tarpeellinen. Omani tiltannut kaksi kertaa ja joutunut huoltoon.

Kommentointi on suljettu!