Nokia paransi Ovi Storea pienellä päivityksellä

Kuluvan kevään aikana Nokian Ovi Store -ohjelmistokaupan odotetaan kokevan merkittävän uudistuksen. Yhtiön tiedetään työstävän kaupastaan koodipohjaltaan täysin uutta versiota, johon on julkisuudessa viitattu Ovi Store 2.0 -nimellä. Täysivaltainen uudistus antaa edelleen odottaa itseään, joten Nokia on julkaissut nykyiselle versiolle pienimuotoisen päivityksen, joka tähtää käytettävyyden parantamiseen.

Nyt julkaistu päivitys pyrkii parantamaan sovellusten löydettävyyttä helpottamalla sisällön selaamista ja hakemista. Sovellusten arviointi on muutettu kolmesta tähdestä viiteen ja tuotteisiin liitettyjen kuvakaappauksien tarkastelusta on tehty mielekkäämpää. Yleisesti ottaen sovelluksista tarjolla oleva tieto tuodaan nyt aiempaa paremmin esille, jotta lataus- sekä ostopäätöksen tekeminen helpottuu.

Puhelimiin suunnatun Ovi Storen lisäksi kaupan työpöytäversio on kokenut muutoksia. Oman puhelinmallin valintaa on virtaviivaistettu ja käyttöliittymää hiottu selkeämpään suuntaan.

Käyttäjät voivat hakea Ovi Storen tuoreimman version puhelimeensa aukaisemalla ohjelmistokaupan ja hyväksymällä päivityksen. Kauppaan pääsee käsiksi myös osoitteesta http://store.ovi.com.

Lähde: Ovi Blog

1 kommentti

  1. Lisäksi päivitys toi erään hyvin tervetuulleen muutoksen. Nimisttäin sen, että sovelluksia voi nyt arvostella ainoastaan ne, jotka todella on ladannut tai ostanut sovelluksen. Tähän asti sovelluksia on voinut kommentoida kuka tahansa ja jotkut on väärinkäyttänyt sovellusten kommentoitintia oman angstinsa purkamiseen. Tähän asti on näkynyt myös valitusta ”Sovellusten pitää olla ilmasia, minä en maksa mitään”, nyt tommosia ei enää voi postata, koska sovellusta voi arvostella vasta kun sen on ladannut tai ostanut.

    Tuo uudistus varm,asti sekä lisää tähtien ja tekstimuotoisten arvosteluiden hyödyllisyyttä sovellusten ostajiklle ja lataajille, sekäsiistii kommentointia.

Kommentointi on suljettu!