Samsung valmistelee markkinoille Pro-versiota Galaxy S -puhelimestaan?

Google Android 2.1 -pohjainen Samsung Galaxy S on monien mielestä varmastikin lähes täydellinen puhelin. Eikä ihme. Löytyyhän laitteesta muun muassa neljän tuuman Super AMOLED -kosketusnäyttö, yhden gigahertsin suoritin ja viiden megapikselin kamera. Osalle tärkeä fyysinen QWERTY-näppäimistö uutuudesta kuitenkin puuttuu, mutta ongelmaan saattaa löytyä ratkaisu väitetystä sisarmallista.

Uusimmat huhut kertovat korealaisvalmistajan suunnittelevan markkinoille Galaxy S Pro -mallia, joka olisi varustettu täysimittaisella näppäimistöllä. Liike ei olisi yhtiön historiaa katsottaessa ainutlaatuinen. Viimeisin esimerkki löytyy viime vuoden syyskuulta, jolloin Samsung esitteli Corby– ja CorbyPRO-puhelimet.

Pro-malli tulisi sisältämään hiljattain julkaistun Galaxy S -puhelimen ominaisuudet. Ikävä kyllä uutuudesta ei ole vielä vuotanut verkkoon kuvia, mutta HDBlog.it on kasannut yhteen nopean konseptin huhutusta laitteesta. Ulkonäkö jäljittelee luultavimmin jo julkaistua Galaxy S -mallia, mutta kiinnostavaa olisi nähdä QWERTY-näppäimistön rakenne.

Samsung Galaxy S Pron väitetään näkevän päivänvalonsa kesällä.

Lähde: UnwiredView

5 kommenttia

 1. Olisiko ensimmäinen kunnon vaihtoehto N900:lle? Mikään puhelin ei tietenkään täydellinen ole. Ihmettelen, mikäli korealaiset jaksavat tunkea skandeja qwerty:nsä. Saattaa olla suurin kompastuskivi.

  1. Samsung on perinteisesti tukenut aika hyvin skandeja. Toivottavasti niin on myös tässä, jos puhelin osoittautuu todelliseksi. 🙂

 2. …alkaa olla Nokialla vaikeuksia jo perässäpysymissäkin.
  Ettei vaan kävis niinkuin Pekka Tiilikainen-vainaa radioselostuksessaan aikanaan totesi suomalaisesta naishiihtäjästä, ett ”rako venyy – rako venyy…”

 3. kyllä samppa on tämän hetken ehdoton ykkönen tulevissa pro-malleissa… ylivoima näyttää vaan kasvavan. htc saattaa yllättää mutta muilla tuskin on mahdollisuuksia!

  onneksi on vielä laitevalmistajia, jotka tekevät puhelimia eurooppalaiseen makuun eikä vain kehitysmaihin.

  kymmenen pistettä… toivottavasti pian myynnissä!

  t. osakkeenomistaja

Kommentointi on suljettu!