Sony Ericsson: laatuongelmat takanapäin

Matkapuhelinvalmistaja Sony Ericssonin viimeaikaiset laatuongelmat eivät tule toistumaan tulevaisuudessa, lupaa yhtiön Iso-Britannian ja Irlannin osastoista vastaava Nathan Vautier. Valmistaja kertoo keskittyvänsä nyt erityisen tarkasti laatuun, jotta kuluttajien luottamus tuotteisiin saadaan palautettua.

Sony Ericssonin huippumallit ovat kärsineet ohjelmistoon ja rautaan liittyvistä ongelmista. Viime vuoden lopulla julkisuudessa esillä olivat Satio– ja Aino-puhelimet, joiden ohjelmisto-ongelmat vaivasivat osaa käyttäjistä. Iso-Britanniassa vaikeudet kasvoivat niin suuriksi, että muutamat ketjut päättivät keskeyttää niiden myymisen kokonaan.

Laadun lisäksi yhtiö on ollut vaikeuksissa tuotteiden saattamisessa markkinoille. Asiakkaat ovat joutuneet odottamaan Sony Ericssonin lippulaivamalleja usein luvattoman pitkään. Useat mallit ovat kärsineet myöhästelystä, joka on saanut asiakkaat kääntymään kilpailevien leirien tuotteisiin.

Japanilaisruotsalaisen matkapuhelinvalmistajan luotto uuteen mallistoon on joka tapauksessa kova. Yhtiö on esitellyt markkinoille hiljattain muun muassa Aspen-, Vivaz pro, Xperia 10 mini– ja Xperia X10 mini pro -puhelimet. Kuluva vuosi näyttää, saako Sony Ericsson kovat tappionsa käännettyä viimein voitolle.

Lähde: Mobile News

3 kommenttia

  1. Haha… ”laatuongelmat takanapäin” Tämä oli siis Sony Ericssonin aprillipila :p

  2. Ei ole kyllä SE:n vermeissä kehumista. Uusinkaan Xperia X10 ei saa koskaan multitouch-tukea.

    1. Ja kun syykin on nimenomaan raudassa. Eli ihan oikeasti ei kerta kaikkiaan kykene siihen! Todella naurettavaa. Toivottavasti kukaan ei erehdy ostamaan. On ihan oikein SE:lle, jos menestys ei tule olemaan huimaa, mitäs viivyttelivät markkinoille tulon kanssa. Vielä vuoden alussa olisi ollut aika kova sana ko. malli, mutta nyt menee kyllä jo Nexukset ja Desiret ohi ja vauhdilla!

Kommentointi on suljettu!