Nokia C3 todennäköisesti edullinen QWERTY-puhelin

Yhdysvaltain televiranomainen FCC on hyväksynyt helmikuusta asti huhuissa pyörineen Nokia C3:n. Uutuuden ominaisuudet pysyvät edelleen piilossa, mutta FCC-dokumenteistä löytyvä hahmotelma C3:sta antaa hieman vihiä laitteen rakenteesta. Samalla paljastui myös laitteen mallikoodi, joka on RM-614.

Uusien tietojen valossa vaikuttaa vahvasti siltä, että C3 on niin sanotulla kompaktilla QWERTY-näppäimistöllä varustettu puhelin. Laitteen leveä yleisilme antaa olettaa, että tuleva C-sarjalainen noudattelee E71– ja E63-malleista tuttua rakennetta. Tämä tuokin mieleen parinkuukauden takaisen Mystic-koodinimellä tunnettavan mallin, joka saattaa hyvinkin osoittautua C3:ksi.

Puhelimen julkaisuajankohta ja hintatiedot säilyvät kysymysmerkkeinä. Varmaa on joka tapauksessa se, että laite sijoittuu uuden nimikäytännön mukaisesti maaliskuussa esiteltyä C5:tä alempaan kategoriaan.

Lähde: UnwiredView

3 kommenttia

  1. Hmm tuohan voisi olla sen Palm laitteen tapainen liukupuhelin mini-qwerty:llä.

    Ei paha, ei paha. Se olisi jotain täysin uutta Nokialta.

  2. kyllä maailma on muuttunut sitten Jorma Ollilan ajoista.

    nykyisin nokia valmistaa basic mallit ja samsung (joskus htc) on taas aivan ylivoimainen pro-mallien valmistaja.

    oli aika jolloin nokia oli kehityksen suunnannäyttäjä myös huippumalleissa… paluu Ollilan rakentamalle tielle ei valitettavasti ole mahdollista, ei ainakaan pitkään aikaan eikä ilman nykyisen johdon vaihtamista.

    t. osakkeenomistaja

Kommentointi on suljettu!