Videolla Samsung Galaxy S

Korealaisen Samsungin Galaxy S on tehojensa, ominaisuuksiensa ja näyttönsä puolesta Android-puhelinten parhaimmistoa. Kilpailijoitaan se nokittaa Super AMOLED -tekniikkaan perustuvalla neljän tuuman näytöllään, uudella Bluetooth 3.0 -teknologialla ja laskentateholla, jota Galaxy S tarjoaa valmistajan hehkutuksen mukaan kolme kertaa markkinoiden muita huippumalleja enemmän.

Käyttöliittymän nopeutta ja Super AMOLED -näytön loistoa voi ihmetellä jutun lopussa nähtävällä videolla. Samsungin mukaan näytön edut perinteiseen AMOLED-teknologiaan ovat selkeät. Se kuluttaa 20 prosenttia vähemmän virtaa, on 20 prosenttia kirkkaampi ja vähentää heijastelua peräti 80 prosentilla. Näytön etuna on lisäksi pienempi koko, joka mahdollistaa ohuemmat puhelimet.

Puhelinta varten valmistaja suunnittelee uudenlaista Content Ecosystem -palvelua, joka tuo mukanaan sisältöä kirjoista elokuviin. Lopun videossa nähdään vilaus kirjojen selailuun tarkoitetusta Books-sovelluksesta. Lisää tietoa ekosysteemistä on luvassa myöhemmin.

Samsung Galaxy S rantautuu maailmanlaajuisesti kauppoihin yhtiön ilmoituksen mukaan pian. Tarkempi ajankohta pysyy edelleen pimennossa.

3 kommenttia

  1. Samsungilla menee kieltämättä lujaa. He ovat teknisesti jo reilusti Nokiaa edellä ja jossain vaiheessa niin voi käydä myös myynnin kanssa.

    Minua häiritsee Sampan älypuhelimissa vain Touch Wizard -käyttöliittymä ja päivitysten laiska tai pahimmillaan olematon julkaisu. Luuri ei siis välttämättä ole kovin pitkäikäinen, HTC on tässä mielessä varmempi valinta.

  2. Melko ison näköinen luuri 😀 Mutta vaikuttava siitä huolimatta.

  3. Tuo käyttis on kyllä häiritsevän samannäköinen kuin iPhonessa.

Kommentointi on suljettu!