Nokia Bots opettaa puhelimen käyttäjän tavoille

Kokeellisten sovellusten kehittelyyn keskittynyt Nokia Beta Labs -osasto on esitellyt jokapäiväisiä arkirutiineja helpottavan Nokia Bots -paketin. Se koostuu neljästä työpöydälle asetettavasta widgetistä, jotka tarkastelevat käyttäjän toimia ja mukautuvat omistajan mieltymyksien mukaan. Paketti toimii minisovelluksia tukevilla N97– ja N97 mini -puhelimilla.

Nokia Botsin mukana tulee seuraavat widgetit:

  • Profile Bot: helpottaa automaattisten profiilien säätämisessä.
  • Alarm Bot: oppii omistajan työajat ja osaa ehdottaa herätysaikoja niiden mukaan.
  • Shortcut Bot: tuo eniten käytettyjen sovellusten pikakuvakkeet työpöydälle.
  • Battery Bot: arvioi latauksen tarpeen ennen nukkumaanmenoa.

Nokia Bots on ladattavissa Beta Labsistä.

2 kommenttia

  1. Ei hassumpi ajatus. Tämän voisi mielestäni integroida samoin tein Symppariin, koska tässä täyttyy todella moni useasti toistunut toive ideas.symbian.comista. Kunhan ominaisuudelle löytyy myös selkeä ”Off” nappi niin kaikki hyvin. Ja kunhan tästä ei kehkeydy Microsoftin surullisenkuuluisan klemmariavustajan kaltaista silmilletunkuria 🙂

  2. Toihan on minun sukunimi (Bots). En kyllä joka päivä omaan sukunimeen törmää, kun on niin erikoinen taustastani johtuen.

Kommentointi on suljettu!