Nokia tarjoaa Ovi Storessa käyttäjille viisi ilmaista peliä

Kaikkien mobiilipelaamisesta kiinnostuneiden Nokia-käyttäjien kannattaa olla nyt kuulolla. Suomalaisvalmistajalla on nimittäin käynnissä Ovi Store -ohjelmistokaupassaan kampanja, jossa käyttäjille tarjotaan viisi ilmaista peliä. Tarjous on voimassa rajoitetun ajan, joten kannattaa käydä lataamassa pelit talteen pikimmiten.

Saatavilla on viisi perustason mobiilipeliä, jotka toimivat lähes kaikissa malleissa aina S40-peruspuhelimista kosketusnäytöllisiin lippulaivamalleihin asti. Hupia on siis tiedossa lähes kaikille uudehkon nokialaisen omistajille. Nyt onkin loistava aika tutustua Nokian kauppapaikkaan, jos se on jostain syystä jäänyt katsastamatta. Kauppaan pääsee tuttuun tapaan käsiksi puhelimen sisäisellä sovelluksella tai verkkoselaimella osoitteessa http://store.ovi.com.

Tarjous koskee seuraavia pelejä: Dictator Defense, Tower Bloxx: New York, Crazy Penguin Party, Nightclub Fever Free ja Roll Revolution 99 Tracks. Pelit löytyy suoraan Ovi Storesta hakemalla tai tämän tarjoussivun kautta.

Kiitos juttuvinkistä Rropsulle!

5 kommenttia

  1. N900:sen omistajat, älkää vaivautuko! Muka kosketusnäytöllisille lippulaiva malleille… Alkaa pikkuhiljaa tuntuun siltä että tämä n900 on joku hylkiömalli kun nokialta ei tule sille mitään ”kivaa”, esim. ilmaista navigointia.

  2. Jep jep. surkeeta ettei n900:lle löydy.

  3. Mä ainakaa saa yhtää tuolta. Linkit tuli puhelimeen, mutta linkin takaa avautuu eka web sivu josta sitten ovi store sovellus ja siihen se jääkin.

Kommentointi on suljettu!