HTC:n uutuudet samalla videolla

Taiwanilainen elektroniikkajätti HTC on esitellyt alkuvuoden aikana useita mielenkiintoisia puhelimia. Tammikuussa nähtiin yhtiön ensimmäinen Brew-pohjainen kosketusnäyttöpuhelin, joka kantaa nimeä Smart. Helmikuun Mobile World Congress 2010 -messuilla HTC lanseerasi kolme uutuutta: Legend, Desire ja HD mini. Valmistajan mallisto kattaakin nyt entistäkin edullisempia puhelimia, unohtamatta kuitenkaan lippulaivamalleja.

Uutuusnelikosta löytyy puhelin useisiin eri käyttötarkoituksiin, mutta toisinaan valinnan tekeminen voi olla hankalaa. Tässä ongelmassa apuun rientää yllä oleva video, jossa HTC:n Eric Lin käy läpi jokaisen puhelimen kohderyhmän ja kertoo niiden keskeisimmät ominaisuudet. Vilkaistaanpa videolla myös Legendin alumiinirunkoa ja HD minin kirkkaan keltaista takaosaa.