Nokia toi ilmaisen navigoinnin E71:lle ja E66:lle

Nokia on jälleen kerran laajentanut tammikuussa julkaistun Ovi Kartat -sovelluksen uusimman version saatavuutta. Tällä kertaa vuorossa ovat hieman iäkkäämmät E71– ja E66-puhelimet, joiden omistajat pääsevät nyt nauttimaan ilmaisesta kävely- ja autonavigoinnista. Sovelluksen hankkiminen puhelimeen onnistuu Nokian virallisen kotisivun kautta täältä.

Ovi Kartat -navigointipalvelun ilmainen versio lanseerattiin markkinoille tammikuun 21. päivä. Alussa se oli saatavilla kymmenelle eri puhelimelle, mutta sittemmin tuki on laajentunut neljällä uudella laitteella.

Nokian Conversations-blogin mukaan sovelluksen saatavuutta ei tulla enää laajentamaan S60 3.1 -pohjaisiin ja sitä vanhempiin puhelimiin. Lausunto jättää muun muassa N95:n ilmaisen navigoinnin ulkopuolelle. Uudet Symbian-puhelimet tullaan varustamaan automaattisesti ilmaisella navigointipalvelulla.

Lähde: Nokia Conversations

4 kommenttia

 1. Edelleen odottelen että milloin Nokian porukka huomioisi heidän ”lippulaivansa” ja toisi sillekin tuon navigointilisän. Ihmettelen myös kovasti että N95:llekkaan ei tulla tekemään ilmaista navigointia. Käsityksen mukaan kuitenkin ihan suosittu malli.

 2. ”Ihmettelen myös kovasti että N95:llekkaan ei tulla tekemään ilmaista navigointia.”

  Tämä on ymmärrettävä veto. Malli on niin vanha, että Nokialla varmaan katsotaan, että ko. luurin omistaja olisi potentiaalinen ostaja jos ilmaista navigointia mielii. En jaksa uskoa, että tuota tämän vanhempiin puhelimiin enää tuodaan.

  Lisäksi saattaa vanhemilla malleilla olla jo yhteensopivuus/rautaongelmia. (Veikkaus, ei tietoa)

 3. eikö nokia muka n79 siihen pitäis käydä mulla s60 4.1
  just latasin kävi hyvin

  1. N79:ssä on ,S60 3.2 (S60 3rd edition featurepack 2). Sellasta ei ole olemassakaan kuin S60 4.1 (S60 4th edition featurepack 1).

Kommentointi on suljettu!