HTC: kasvamme USA:ssa muita nopeammin

Windows Mobile– ja Google Android -puhelimistaan tunnettu HTC on saanut alleen hyvää nostetta Yhdysvaltojen matkapuhelinmarkkinoilla. Yhtiön toimitusjohtaja Peter Chou kehaisee Wall Street Journalille, että HTC:n kasvu USA:ssa on kilpailijoita nopeampaa. Chou odottaakin taiwanilaisvalmistajan petraavan viime vuoden myyntiään, jolloin rapakon takana saatiin kaupaksi noin kuusi miljoonaa puhelinta.

HTC:n nousun takana ovat teleoperaattorit, jotka ottivat yhtiön kunnolla suojiinsa viime vuonna. Toimitusjohtajan mukaan erityisesti Verizonin ja T-Mobilen tuki on ollut valmistajalle äärimmäisen tärkeää. Chou kertoo myynnin parantamisen olleen erittäin vaikeaa ennen operaattoreiden merkittävää tukea.

Yhdysvalloissa HTC:n taivalta on vaikeuttanut lisäksi huono tunnettavuus, joka sai muun muassa Verizonin kieltäytymään aluksi yhtiön tukemisesta. Ongelmat ovat tältä osin kuitenkin jo takanapäin ja operaattoreiden kiinnostus taiwanilaisvalmistajaa kohtaan on korkealla. Tukioihin liittyi hiljattain myös Sprint, jonka kautta HTC myy uutta EVO 4G -puhelintaan.

Lähde: Engadget

1 kommentti

  1. HTC:n Android puhelimet ovat kieltämättä laadukkaista ja firma on menestyksensä ansainnut. Uutisen kuvassa näkyvää EVOa odotellaan mielenkiinnolla. Kilpailijoilla on tekemistä jos haluavat tarjota vastaavanlaisen käyttökokemuksen.

Kommentointi on suljettu!