Nokialta DRM-vapaa Comes with Music -palvelu Kiinaan

Nokian Comes with Music -palvelu laajentuu Kiinaan, jonka matkapuhelinmarkkinat ovat maailman suurimmat. Yhtiö kertoo tuovansa palvelun Kiinaan ilman DRM-kopiosuojausta, joka antaa käyttäjille suuremman vapauden hallita omaa musiikkikirjastoa.

Levittäytyminen Kiinaan antaa Nokian musiikkipalvelulle hyvää nostetta kehittyvillä markkinoilla. Palvelu löytyy jo Brasiliasta, Venäjältä ja Indonesiasta. Pian vuorossa on myös Intia, joka on eräs kriittisimmistä alueista kehittyvillä markkinoilla.

Comes with Music -paketti tulee saataville useiden eri puhelinmallien kanssa. Asiakkaat voivat ostaa palvelun itselleen muun muassa X6-, 5230– ja E52-mallien yhteydessä. Halvimmillaan puhelimen ja CwM-paketin saa omakseen ennen veroja ja muita lisiä noin 140 eurolla.

Tuttuun tapaan Comes with Music -palveluun mukaan on saatu suurien levy-yhtiöiden lisäksi myös paikallisia alan toimijoita. Suurista mukana ovat Universal Music Group, Sony Music Entertainment, Warner Music Group ja EMI Music.

Kaiken kaikkiaan Nokian musiikkipalvelu on nyt saatavilla 30 markkina-alueella. Se tarjoaa asiakkaille vuoden rajattoman latausoikeuden Nokia Musiikkikauppaan.

Lähde: Nokia