Apple iPadille kova haastaja: ICD Germini

Applen tuore iPad jakaa käyttäjien mielipiteitä vahvasti kahteen leiriin. Osaa se kiinnostaa kovastikin ja toisia ei taas yhtään. Onneksi Applen luomus ei ole markkinoiden ainut tablet, vaan suurella kosketusnäytöllä varustettuja tietokoneita on luvassa monelta suunnalta.

ICD Germini kuuluu kasvavien tablet-koneiden joukkoon, vaikka sen saatavuus- ja hintatiedot ovat vielä pimennossa. Kyseessä on teknisesti aivan huippuluokan laite, jota vauhdittaa yhden gigahertsin NVIDIA Tegra 2 -piirisarja ja Google Android -käyttöjärjestelmä. Germinin toimintoja ohjaillaan 11,2 tuuman kosketusnäytöllä, joka tukee monikosketusta ja on tarkkuudeltaan 1366 x 768 pikseliä.

Tulevan uutuustuotteen muita hienouksia ovat vaihdettava akku, muistikorttipaikka, FM-radio, GPS, WiFi, Bluetooth, MicroUSB-liitin, 3,5 millimetrin kuulokeliitäntä, kahden megapikselin kamera edessä ja viiden megapikselin kamera laitteen takana. Germini tukee myös 3G-yhteyttä sekä dataa että puheluita varten.

Lähde: Engadget

6 kommenttia

 1. Vau!!Siin on kyllä komealaite mitäkön maksaa?

 2. ”viiden megapikselin kamera laitteen takana”

  Tuon kanssa sitten näpsitään kuvia vai? Eihän tuollainen halppiskameramoduuli varmaan muutamaa euroa enempää maksa, mutta turha kuitenkin. Etukameran nyt ymmärtää, mutta tarkkuutta ehkä siinäkin turhan paljon.

  Ja speksilistasta löytyi puhelinominaisuuskin 🙂

  Hinta kuitenkin tärvännee tämänkin. Rehellisesti en usko, että massat ostavat moista ennen kuin sen hinta on halvimpien miniläppärien tasolla tuolla 200 hujakoilla.

 3. Tuskin tuota kukaan sen kameran takia ostaakaan tai kuvatakseen sillä jotain, mutta ompahan laitettu sinne juurikin, kun ei montaa euroa se moduuli sinne maksa tunkea =)

 4. ”Hinta kuitenkin tärvännee tämänkin. Rehellisesti en usko, että massat ostavat moista ennen kuin sen hinta on halvimpien miniläppärien tasolla tuolla 200 hujakoilla.”

  Jos tuo 500 egen hujakoilla on, niin ostajia varmasti riittää. Esim. itse voisin kuvitella ostavani tuollaisen 500 eurolla. Ja kamera laitteessa on ihan kätevä, vaikka kuvaus muilla laitteilla pääasiassa hoidetaankin.

 5. Mikä ihmeen hienous on vaihdettava akku!?!?!?! Tuon nyt pitäisi olla joka ainoan akkukäyttöisen laitteen perusominaisuus. Se ettei sitä ole, on puute, mutta olemassaolo ei ole mikään hienous.

Kommentointi on suljettu!