MobiiliBlogin videokatsauksessa Nokia Musiikkikauppa ja Comes with Music -paketti

Maailman suurin matkapuhelinvalmistaja Nokia markkinoi kovalla kädellä Comes with Music -pakettia, joka tarjoaa käyttäjille vuoden rajattoman latausoikeuden Nokia Musiikkikauppaan. Markkinoilla on jo useita puhelinmalleja, jotka voi ostaa itselleen CwM-paketin kanssa. Löytyypä valmistajalta myös malleja, joita saa vain ja ainoastaan musiikkipalvelun kera.

Nokian Musiikkikauppa toimii sekä matkapuhelimella että tietokoneella. Molemmista osa-alueista löytyy harmittavia puutteita, joista tarkemmin löytyy tietoa videokatsauksestamme. Siinä keskitymme tarkastelemaan Musiikkikaupan käytettävyyttä matkapuhelimella.

Markkinoiden edullisin CwM-puhelin on tällä hetkellä Nokia 5130 Comes With Music. Sen saa Nokian verkkokaupasta 219 eurolla, joka ei ole paljon puhelimesta, jolla voi latailla vuoden päivät niin paljon musiikkia kuin haluaa. Nokian koko Comes with Music -tarjonta löytyy täältä.

5 kommenttia

  1. Onko se nokian musiikkikauppa nyt sen nimenmuutoksen myötä drm-vapaa, vai kuinka on? Sen tiedän ettei ainakaan cwm ole drm-vapaa. 😀

    1. Käsittääkseni Nokia Musiikkauppa ei ole Suomessa drm-vapaa…

  2. Kiitos esittelystä. Melkoiselta viritykseltä näyttää.

    Miksi paluun nimi on välillä Takaisin ja välillä Peruuta? Miksi paluu tapahtuu välillä alalaidan soft keystä ja välillä yläpalkkiin ilmestyy paluupainike? Miksi se kysyy maata, jos muita vaihtoehtoja ei ole kuin Suomi? Eikö tämän nimeksi ollut tulossa Ovi Musi, miksi ei sei löydy Ovi-kuvakkeen takaa?

    Tuo kyvyttömyys ladata albumia kerralla ja saman kappaleen lataaminen kahdesti on jo surkuhupaisaa.

Kommentointi on suljettu!