LG Mini pian kaupoissa

Helmikuussa ensiesiintymisensä tehnyt kosketusnäytöllinen uutuuspuhelin LG Mini (GD880) saapuu markkinoille Euroopassa kuluvan kuun aikana, kertoo valmistaja. Kyseessä on eräs markkinoiden ohuimmista kosketusnäyttöpuhelimista, sillä se on ainoastaan 10,6 millimetriä paksu. Korealaisvalmistaja suuntaakin uutukaisensa asiakkaille, jotka haluavat siron laitteen hyvällä tekniikalla.

Tutkimuksemme osoittavat, että useimmat asiakkaat mieltävät nykyiset kosketusnäyttöpuhelimet liian kookkaiksi ja vaikeiksi käyttää. Rakensimme LG Minin tarjoamaan älypuhelimista tuttuja ominaisuuksia, jollaisen asiakkaat haluavat tyylikkäässä ja helppokäyttöisessä paketissa”, kommentoi puhelinta LG:n matkapuhelinosaston johtaja Dr. Skott Ahn.

LG Minin ohjelmistopuolesta vastaa valmistajan oma mobiilialusta, joka tarjoaa nyt ensimmäistä kertaa tuen HTML 5 -standardille. Uusi selain tunnetaan nimellä Phantom Browser. Sen muita ominaisuuksia ovat välilehdet, JavaScript ja Flash.

Puhelimen teknisiä ominaisuuksia ovat 3,2 tuuman kosketusnäyttö, WiFi, A-GPS, microSD-muistikorttipaikka, FM-radio, 7.2 Mbps HDSPA ja viiden megapikselin kamera.

Lähteet: UniwredView & GSMArena