Microsoft esitteli KIN ONE- ja KIN TWO -puhelimet

Ohjelmistojätti Microsoft on esitellyt uuden puhelinsarjan nimeltään KIN. Mallisto sisältää kaksi puhelinta, joiden valmistajana toimii japanilainen elektroniikkayhtiö Sharp. Puhelimet saapuvat myyntiin USA:ssa toukokuun alussa Verizon Wireless -operaattorin kautta. Saksassa, Italiassa, Espanjassa ja Iso-Britanniassa uutuuksien myynnin aloittaa syksyllä teleyhtiö Vodafone.

Molemmat mallit, KIN ONE ja KIN TWO, sisältävät kattavan paketin sosiaalisia ominaisuuksia, kosketusnäytön ja QWERTY-näppäimistön. Käyttöliittymä tarjoaa mielenkiintoisen kokemuksen, jonka perustana toimii KIN Loop -kotinäkymä. Se tuo työpöydälle tiedot sosiaalisista palveluista kuten Facebookista ja Twitteristä, pitäen käyttäjän ajan tasalla ystävien tapahtumista.

Oman statuksen päivittäminen uutukaisilla hoituu KIN Spot -sovelluksella. Käyttäjän tarvitsee vain raahata kuvat, videot, verkkosivut ja muut tiedot niin sanottuun Spottiin, jonka kautta ne voidaan jakaa muille. Kolmas mielenkiintoinen sovellus on KIN Studio, joka jakaa käyttäjän puhelimeensa luomat tiedot verkkoon. Sen ansiosta puhelimen sisältö on aina saatavilla kotikoneella verkkoselaimen välityksellä.

Microsoft kehuu KIN-kaksikon sisältävän ensimmäisinä Windows Phone -puhelimina maailmassa Zune-soittimen. Sillä pääsee käsiksi musiikkeihin, videoihin, podcasteihin ja FM-radioon.

KIN ONE on kaksikosta pienempi ja varustettu vaatimattomammilla ominaisuuksilla. Mukana on QVGA-näyttö, viiden megapikselin kamera, monokaiutin ja neljän gigatavun sisäinen tallennustila. KIN TWO:sta löytyy HVGA-tason näyttö, kahdeksan megapikselin kamera, kahdeksan gigatavun sisäinen tallennustila ja stereokaiuttimet.

http://www.viddler.com/explore/engadget/videos/1336/

Lähteet: Engadget, KIN & Microsoft

4 kommenttia

 1. Eivät paljoa rumempia puhelimia olisi voineet julkaista. Myös käyttis on sellainen, jolla on puhelinpuolella epäonnistujan leima.

  1. Voisitko hieman selittää tuota käyttis kommenttiasi. Ei oikein itselleni auennut.

   Ihan näpsäköitä puhelimia nämä minusta ovat. Enpä kyllä itse kuulu todennäköisesti ko. puhelinten kohderyhmään. Nämähän eivät ole edes älypuhelimia varsinaisesti, vaan lähinnä tarkoitettu teineille.

   Ja tuo Kin Studio vaikuttaa ihan hyvälle ominaisuudelle/palvelulle. Sehän tallentaa _kaikki_ käyttäjän tiedot ynnä muut nettipalvelimelle, joten jos puhelin hajoaa/varastetaan tms. tiedot ovat kuitenkin tallessa.

 2. @1 Tuota käyttistä ei ole missään muussa puhelimessa. Se pohjautuu WP7:aan, joten kai KIN:iä voisi kutsua ”WP7:n pikkuveljeksi” tai Zunen ”isoveljeksi”. 🙂

 3. Tietääkö joku saako näitä suomeen mistään?

Kommentointi on suljettu!