Sony Ericssonilta uusia musiikkipuhelimia: Zylo with Walkman ja Spiro with Walkman

Matkapuhelinvalmistaja Sony Ericsson on pitkän hiljaiselon jälkeen esitellyt uusia Walkman-sarjan musiikkipuhelimia. Niiden avulla yhtiö tuo uutta virtaa hyvin menestyneeseen Walkman-mallistoon, jonka myynti on kohonnut vuosien saatossa jo 130 miljoonaan puhelimeen.

Sony Ericsson Zylo with Walkman ja Spiro with Walkman keskittyvät erityisesti hyvään äänenlaatuun. Sen lisäksi puhelimissa panostetaan sosiaalisiin palveluihin. Yhtiön mukaan käyttäjä on ainoastaan napin painalluksen päässä suosituimmista palveluista kuten Twitteristä ja Facebookista. Keskeistä roolia näyttelee myös TrackID-palvelu, joka auttaa tunnistamaan kappaleen nimen ja esittäjän.

Sony Ericssonin Walkman™-puhelimien suosio on ollut valtava vuonna 2005 tapahtuneesta ensiesittelystä lähtien. Nyt puhelimia on myyty jo yli 130 miljoonaa ja kysyntä on kova edelleen. Tavoitteenamme on kohdistaa Walkman™-puhelimet entistä laajemmalle asiakaskunnalle”, kertoi Sony Ericssonin Suomen ja Viron myynnistä vastaava Jon Grundström.

Zylo on kaksikosta paremmin varusteltu. Se tukee FLAC-tiedostoja ja mahdollistaa musiikin toistamisen puhelinkeskusteluiden taustalla. Sen ominaisuuksia ovat 2,6 tuuman näyttö, HSPA, FM-radio, Bluetooth, microSD-muistikorttipaikka ja 3,2 megapikselin kamera. Puhelin saapuu kauppoihin kolmannen vuosineljänneksen aikana mustana, hopeisena ja pinkkinä.

Sony Ericsson Spirosta löytyy EDGE, Bluetooth, 3,5 millimetrin kuulokeliitäntä, FM-radio, 2,2 tuuman näyttö, microSD-muistikorttipaikka ja kahden megapikselin kamera. Uutuus suuntaa kauppoihin heinä-syyskuussa seuraavissa väreissä: Contrast Black, Sunset Pink, Spring Green ja Stealth Black.